Tankar om 2014 - GOTT NYTT ÅR

2014-12-31 15:31:00
It's me Outfits Självporträtt Åsikter/tankar  42 kommentarer
klänning från Nelly ❤
 
2014. Vilket år alltså, vilket upp och ner år. Tusan vad jag har lärt mig detta året, och tusan vad jag fått fina människor bredvid min sida.
 
Som Ida for example, min bästa vän. Du och jag, tillsammans. Ett drömteam, så kommer det alltid vara. Vi förstår varandra och trots om inte folk förstår oss, så struntar vi i det och bara gör vår egna grej. Jag älskar att vi alltid kommer vara på varandras sida no matter what.
.
Jag har fått bättre självkänsla även detta år och lär mig varje dag att våga ta mer plats.
Detta år gick jag ut grundskolan med bra betyg och kom in på linjen jag ville där jag fick en fantastisk klass. Jag har turen att varje dag träffa fantastiska människor. Jag har lärt känna nya människor, och jag älskar det! Jag har fått mer kontakt med vänner från min barndom, som jag detta år verkligen fattat alltid också varit mina bästa vänner.
 
Jag har sagt hejdå till 3 år på högstadiet och mina egna träningar av fotboll och har valt att gå andra vägar i livet. Jag lever på minnenena av fotbollen, och är tacksam över all den möjlighet jag fick när jag spelade, och att fotbollen hjälpt mig att växa som människa alla dessa år.

Jag har förlorat en av de jag älskade mest, min allra bästa vän. Jag såg då att jag var starkare än vad jag trott men kommer alltid vara svag vid det faktum att Skrållan inte längre finns i mitt liv. Jag förlorade någon, och inte vem som helst. Utan någon jag älskade, mycket, djupt i mitt hjärta. Vi spenderade dagar, kvällar, nätter tillsammans. Ingen kommer kunna ersätta henne. Ur allt hemskt kommer alltid något lite mer förfinat och annorlunda. Annorlunda på det bra sättet. Man blir starkare, man blir ens egna hjälte när man går igenom en tuff sak. Jag lever på drömmen att hon och jag kommer ses någon gång igen där uppe, och att vi då aldrig kommer skiljas från varandra igen.
 
Den 6 juni blev jag tillsammans med världens bästa pojkvän och jag blir aldrig trött på tanken att han är min och jag älskar honom, väldigt mycket. Det känns som att vi är perfekta för varandra och vi har nu varit tillsammans i ett halvår, det känns helt underbart och jag hoppas att den känslan kommer förbli så.
 
Jag har rest, gått på konserter, skrattat, gråtit, och fått möjligheten att se och vara med om saker jag aldrig varit med om innan.
 
Efter några motgångar detta år, så försöker jag ändå se de framgångar som varit. Så tack 2014 för glädjen detta år. Jag kommer se tillbaka 2014 som ett år av sorg, glädje, lärdomar, vänskap, kärlek.
Tack till mina fina bloggläsare som har hängt med mig ytterligare ett år! Jag hoppas ni hänger med mig många år till!
Jag är nu såå redo att lämna 2014, mer än vad jag var redo att lämna 2013, och jag är så redo för 2015 som jag tror kommer bli ett helt fantastiskt år. Jag tror att många drömmar kommer slå in.
 
Ikväll ska jag till Malou och fira nyår med helt fantastiska människor. Längtar!!
 
GOTT NYTT ÅR!! ✡ღ

2014 - Det mest lärorika året någonsin

2014-12-29 22:17:00
Daily It's me Listor Åsikter/tankar  68 kommentarer
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag började gymnasiet, färgade håret brunt, började övningsköra, gick ledarutbildning, gick till skolan på en lördag, åkte till Stockholm.
 
Hur har ditt 2014 varit?
Ett upp och ner år! Många beslut har tagits och jag har varit med om mycket som jag aldrig varit med om innan, både positivt och negativt. Många roliga saker har hänt, så det har varit ett år med både ljusa och mörka tider, ett år där jag lärt mig mycket. Det mest lärorika året någonsin tror jag.

Vad är din största framgång 2014?
Att strunta fullständigt i vad folk tycker och tänker! Stå upp för mig själv, svara upp idioter rent ut sagt.
 Det har gått väldigt bra i skolan och jag gick ut 9:an med bra betyg och kom in på programmet jag ville som jag har sett här, var svårt att komma in på.
 
Jag har även utvecklats inom foto och redigering något enormt tycker jag! Fotar och redigerar på ett helt annat sätt idag än vad jag gjorde för ett år sedan. Det kan man se om man kollar tillbaka ett år i arkivet.
 
 
Blev du kär i år?
Ja det blev jag!
 
 
Bästa köpet?
Hmmm, listan kan göras lång! Antar att inte presenter räknas så jag får nog säg Nike Air Force och Johnny Bulls på den! Måste nog också säg alla mina klänningar jag köpt detta år, t.ex avslutningsmiddagen och julafton.
 
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, julklappar och mat!
 
Bästa pryl detta år?
ååååh måste nog va min Iphone 6 som jag fick i julklapp!

Vilka länder besökte du?
Grekland och Turkiet.
 
 
Största musikaliska upptäckten?
Hmmm kan ju inte säg att detta är en "upptäckt" då jag redan visste vem han var men jag blev galen i Ed Sheeran. Lyssnade inte så mycket på honom innan utan det har mer kommit detta år. När jag och Maja sedan stod i Globen i november kunde vi alla hans låtar.

 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Fina sms och handlingar där jag verkligen förstod att jag betyder mycket för de som jag älskar. De sista veckorna i 9:an var verkligen något jag aldrig kommer glömma och det gjorde mig väldigt glad. Familj, vänner, pojkvän, konserter. Fina kommentarer av er läsare och folk som står mig nära. Allt möjligt!
 
 
 
Vad önskar du att du gjort mer?
Hmmm, inget tror jag? Det jag har velat göra detta året har jag för det mesta gjort. Har nästan aldrig sagt nej till saker och ting om det inte är något som jag absolut inte vill göra förstås.
Det kan nog vara att tänka lite mer på mig själv, jag har hängt upp mig för mycket på att hjälpa andra istället. Jag har även varit iväg hela tiden och har knappt hunnit vila och tagit dagar till mig själv, måste bli bättre på det.
 
Vad önskar du att du gjort mindre?
Att tro så gott och bra om alla människor hela tiden. Visst, det är bra att jag tror att i varje människa finns det i alla fall något bra. Men jag har tänkt att det överväger, så att det finns mer bra saker än dåliga hos människor. Jag har vägrat inse fel hos andra, jag har blundat för saker folk gjort mot mig och det har slutat med att jag blivit väldigt sårad och ledsen. När det väl gäller så är det inte många som står upp för en. Det har tagit så mycket kraft och energi på mig, och jag hade kunnat lägga den energin på mycket andra saker istället.
 
 
Bästa som hänt 2014?
Att jag och Emil blev tillsammans!
 
 
Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015?
Nej, har inte ens tänkt på det. Jag vet att jag har så mycket härligt att se fram emot 2015 och livet är fint. Jag är så tacksam över det jag redan har!
 
 
Vad fick dig att må bra?
Nollningsveckan i början av gymnasiet var något som fick mig att må väldigt bra haha. Att dela denna vecka med nya människor i en ny klass var fantastiskt roligt.
Turkietresan också för den var något jag och min familj behövde, och även Stockholmsresan med Maja!
Mina djur/familj, vänner, pojkvän, säger jag även här!
Åhus, fick mig att må grymt! Min kära idol Justin ocksåå!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Favoritprogram på tv?
Om man bortser från serier är det självklart Bonde Söker Fru haha, utan tvekan! Även Svenska Hjältar-galan (inte ett program dock). Bästa serien jag började se detta år var The Vampire Diaries!

Vem saknade du?
Skrållan, varje dag, hela tiden. Så kommer det alltid vara.
 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Fortsätt att inte bry dig om vad andra tycker och tänker, och fortsätt att inte låta någon styra över dig. Vila mer psykiskt, sov mer! Fortsätt som du gör i skolan, och kriga på. Fortsätt vara tacksam över de fina människorna runt omkring, och fortsätt dröm och tro. Ta vara på tiden med de du älskar. Ge aldrig upp. Fortsätt vara den Ida du är och låt ingen förändra dig. :)

att fota det lilla av snön

2014-12-28 21:35:34
Djur Natur  52 kommentarer
 
Tänkte gå ut och fota snön idag. Fanns ju då inte så mycket att fota i och med att det inte är så mycket snö. Då ser jag Tufsi sitta i fönstret och kolla på mig. Dessa foton är tagna utifrån medan Tufsi sitter inne. Jag är väldigt nöjd med de faktiskt, och de ser ut som att hon sitter ute bland en massa snö!
 
Igår sov jag över hos Emil. Det var väldigt mysigt. Vi kollade på Polarexpressen som är en obligatorisk film att se varje år! *.*
Idag var jag ute och övningskörde med pappa. Jag körde ute bland andra bilar för första gången och körde på en lands/skogsväg. Åh vad kul det var!
 
Resten av dagen har jag spenderat här hemma. Jag har börjat se One Tree Hill och är redan så himla besatt. Ååh vad bra den är!
Om ni vill snapchatta mig ikväll så får ni gäärna: iidalindborg. Imorgon åker jag en sväng till Kristianstad med familjen!

Kram ♥

Jag är så tacksam!

2014-12-27 21:19:00
Daily Övrigt  60 kommentarer
 
Jag har sagt det säkert tusen gånger men måste säg det igen, jag är så tacksam. Herregud. Idag bara stod jag och kollade på allt jag fått och blev nästan tårögd (YES, jag är en person som gör sånt).
TACK alla fina människor. Tack. Tack som fan.
 
OCH NEJ, dessa inlägg är inga SKRYTINLÄGG, de är inlägg då man visar sin tacksamhet. PUNKT.
och jag ÄLSKAR dessa typer av inlägg! :):)
 
Ps: Idag har det snöat lite!!!!
och nu kan man äntligen smsa/ringa mig igen!!

home is wherever i'm with you

2014-12-26 23:59:00
Daily Fotografier Kreativt Övrigt  38 kommentarer
 
Igår träffade jag Emil några timmar. Vi gav våra julklappar till varandra och jag blev så glad över det jag fick. Tack så mycket världens bästa ♡♡
Idag gick jag upp tidigt för jag och mamma skulle in till stan då mellandagsrean började idag. Jag hittade lite på Bik Bok. Det var mysigt att gå där inne trots att det var väldigt kallt ute haha. Innan vi åkte hem satte vi oss och åt på Esters, mumsigt!
Ikväll har Ida varit här och vi gav våra julklappar till varandra. Även här blev jag så glad över det jag fick. Världens bästa vän! Jag är så tacksam för att ha så fina människor runt omkring mig. Vi har hela kvällen suttit och kollat på massa gamla videos och man börjar ju undra, hahah... herregud vad vi har skrattat. Som alltid :')
 
Imorgon tänker ag nog visa er allt jag fått i julklapp. Åh jag orkar inte vad tacksam jag är ❤❤

Julafton

2014-12-25 20:51:00
Festligheter Fotografier Skoj Övrigt  48 kommentarer
 
 
 
Min julafon igår var helt perfekt! Vaknade och åt god frukost med familjen och kollade sedan på julkalendern. Synd att den är slut nu haha för den var faktiskt väldigt bra/spännande! Öppnade sedan julklapparna och jag är så tacksam. Var väldigt kul också att se att det man själv köpt uppskattades!

Vid halv 2 tiden var vi hos kusinerna där även mormor och morfar var. Vi åt god mat, skrattade (ofc), kollade på Kalle Anka, och öppnade julklappar. Timmarna bara rullade förbi snabbt men jag hade väldigt roligt och mysigt. Alltid lika roligt att se vad alla får i juklapp och sitta där samlade och ha det mysigt. Jag är väldigt tacksam över allt jag fått och framför allt är jag glad att jag fick fira julafton med min fina släkt som jag älskar (och med fantastiska människor på snap hela kvällen, haha). Julen är så mysig och jag är glad över att jag har ett jullov framför mig nu!
Hoppas ni hade det fantastiskt igår och att dagarna framöver fortsätter så.
Idag blir det mysig och lugn dag med familjen och leka med klapparna hohoho ♡♡♡

Merry Christmas

2014-12-24 17:25:00
Festligheter Fotografier It's me Outfits Självporträtt Skoj Övrigt  53 kommentarer
 
Jag önskar er alla en riktigt god jul. Jag hoppas att ni får världens finaste julafton för det förtjänar ni. Jag hoppas att ni delar den med era nära och kära och att dagen blir precis som ni önskat. Jag är just nu hos mina fina kusiner och har det mysigt. Min klänning är från Nelly! och är nog den skönaste klänning jag någonsin haft på mig. God Jul på er!! ❤

dan före dopparedan

2014-12-23 18:33:59
Daily iPhone  30 kommentarer
Startade dagen idag med en springrunda vid 9 tiden. Gud vad jobbigt det var, men skönt efter man duschat sedan och hade hela dagen framför sig. Goa farfar var här och åt frukost och resten av dagen har jag och familjen bara fixat lite med julklappar och tagit det lugnt.
 
Nu ikväll har vi faktiskt redan haft det hur roligt som helst. Vi åt gott julbord och skrattade sedan åt papp som var tomte och bytte om till massa olika grejer, hahah. Alltså min familj ♡♡♡ Vi ska senare sätta oss och kolla på Bingolotto. Hoppas vi vinner något nu ;) Hoppas ni har en bra lilljul! Kram på er, vi hörs imorgon! ♡

We will forever be faded under gold skies

2014-12-22 16:10:15
Daily It's me Outfits Självporträtt  51 kommentarer
 
Bion var väldigt bra igår! Det var den bästa av de alla tre filmerna tycker jag. Synd att det inte kommer fler nu!
I förmiddags tog jag bussen in till stan och mötte upp fina Agnes. Vi gick en runda på stan och kollade runt lite. Jag köpte detta halsband fast i silver då jag nästan redan har ett i guld. Det är såå fint! Vi åt även och pratade om allt, hon är så go hon. 80% av det vi hela tiden slutar med när vi pratar är Briiiighton och hur mycket vi längtar!! ❤
 
Tänk att det är lilljulafton imorgon, hihihihihi är så taggad inför julafton! den kommer spenderas med min fina släkt hos våra kusiner, och imorgon kommer jag spendera dagen med familjen tror jag! Hoppas ni har det fint! ❤
Snapchatta mig ikväll: iidalindborg

Kram Ida
 

såå sött

2014-12-21 15:19:00
Djur Fotografier  64 kommentarer
Haha! Vi satte på Zimbas kläder på Tufsi igår. Ååh så sött haha.
 
Gick upp lite tidigare idag för att fota frosten ute, hmmm det blev sådär. Hade behövt ett macro objektiv till det, men tycker ändå jag fick till ganska bra bilder. Kommer nog visa några bilder fram över. :)
 
Igår vid 7 tiden bestämde jag och Emil lite spontant att vi skulle träffas haha. Vi såg Annabelle som är så fruktansvärt läskig men gooood! Vi såg även Tomorrowland 2014 aftermovie och grät lite. Alltså det är helt fantastisk, man gråter varje gång man ser den. HELT MAGISKT!
 
Idag har jag också haft en lugn dag och har mest segat här hemma, dunkat musik, snapchattat, och fotat. Har även sett julkalendern som är sååååå bra! *.* Mamma var även i stan och köpte en jacka till mig, och jag är helt kär i den och den är såå skön! Tack mams <3
Ikväll ska jag på bio med Emil, och hans pappa och syster. Vi ska se Hobbit! *.* Kram ❤❤

alltid lika roligt när vi ses

2014-12-20 18:53:35
Festligheter  37 kommentarer
 
Tog bilderna lite snabbt så de blev lite suddiga/brusiga, men men, fina girlz ändå. Jag hade en fantastisk kväll igår med fantastiska tjejer. Vi firade våran fina Vilma som snart fyller år. Hade det mycket trevligt och roligt som alltid med dessa, ni är för bra ni! God mat, mycket skratt och roliga förklaringar till spelet "med andra ord". Alltid lika roligt när vi ses!
 
Jag älskar dagarna innan julafton, och sjääälvklart är jag lite nervös inför julafton hahah. När jag var liten var jag alltid så nervös och så spänd så att jag blev sjuk dagen efter hahah, helt sick. Idag har jag i alla fall slagit in lite julklappar och även rimmat på några som jag alltid gör ;) och har även träffat fina mormor och morfar och gråtit åt The Originals. En mysig och lugn dag. ♡

home is where the ❤ is

2014-12-19 16:42:00
Daily Fotografier  32 kommentarer
lite detaljer från vår utbyggnad ❤
 
ÅÅÅÅÅH JULLOV! Det känns helt fantastiskt skönt faktiskt att få ledigt och att det är julafton på onsdag. Vi körde massa lekar på matten och det var himla roligt faktiskt, och fikade med Mic på hans lektion, så det har bara varit chill dag idag hohoh. Vi gick sedan till kyrkan och kollade på alla i estet musik som sjöng osv. Det var så vackert och fint. Herregud. Man rös i hela kroppen ibland alltså. De alla är så gudomligt duktiga!
 
Ska fixa mig nu för ikväll ska jag på fiesta med fantastiska vänner hos min fina Vilmiz som fyller år snart. Det kommer verkligen vara det bästa sättet att starta jullovet på! Kram allihopa! ❤

oooo snart är det ju julafton

2014-12-18 21:06:00
Daily It's me Självporträtt  25 kommentarer
Denna bilden är tagen på julafton förra året från detta inlägget. Redigerade den på ett annat sätt bara nu.
 
Måste börja inlägget med att säg att det var såå rätt att Eric vann igår och är så glad att äntligen någon vann som jag hejat på sen första början. Kungligt att Saga och Kristian fick välja med. Förresten så tycker jag alla ska se hela Pandoras som var häromdagen, haha satt och kollade 1 timme på den idag, sjukt kul.
 
Helt sjukt att vi får jullov imorgon. Jag kommer självklart sakna my classmates över lovet men det ska bli så skönt med jullov ändå. Herregud vad tiden har gått fort, och var det inte förra veckan det typ var nyårsafton? haha, känns lite så. Jag gjorde i alla fall det sista i skolan idag, en redovisning om regnskogsskövling. Det gick helt ok, och är väldigt glad att alla arbeten för året is done, finito nu.
 
Efter skolan fixade jag med någon julklapp. Säger ofta "fixade med någon julklapp" men grejen är att jag inte har slagit in mina julklappar än bara "fixat" med de, haha jaja. Jag var även ute och sprang/gick en runda med min fina vän Lisa, det blev ungefär 8 km. Det känns skönt och behövligt! Ikväll somnar jag gott.

2014-12-17 21:08:00
Fotografier Natur  38 kommentarer
 
♡ "I've never found time spent amongst nature to be a waste of time" ♡

our christmas tree

2014-12-16 19:48:23
Daily Fotografier Övrigt  52 kommentarer
 
 
 
Jooodå, vi har en stjärna där uppe, den syns bara inte så mycket haha, och vi ska typ byta den sa mamma. Men här i alla fall är vår gran, och det blev en ganska stor detta år pga att vi har byggt ut huset nu så vi har lite högre tak i vår utbyggnad. Jag tycker den passar in super och blev myyyysig! Jag måste även visa bilder på vår "vinterträdgård" som mamma kallar det. Har varit lite seg med det, hihihi.
 
Idag när jag kom hem så bakade vi pepparkakor med lite julmusik, mys. Det goaste måste ju ändå vara pepparkaksdegen. Just nu skypar jag med Ida och om jag orkar kommer jag vara uppe till PH börjar om två timmar, det är väldigt spännande nu under finalveckan. Jag ÄLSKAR sättet som Kristian satte sin istapp i Paows "hjärta" igår, ha ha vilken legend och nallebjörn han är.
 
Ha det fint ❤❤

my new bed

2014-12-15 19:18:00
Fotografier Övrigt  52 kommentarer
 
Min nya säng. Jag äääälskar att den är så stor och skön och mysig. 1.20 m *.*
❤❤❤
Just nu skypar jag med Emil, Hampus, Agnes och Ida. Gooooingar. Har även idag skrivit klart på min krönika i svenskan, och rensat garderoben. Det känns bra.
 
 
 
 

Julmarknad i Skåne

2014-12-14 14:59:00
Fotografier Skoj Övrigt  56 kommentarer
 
Igår var det en riktigt mysig dag. Vi gick upp och åt frukost till julkalendern och åkte sedan mot Skåne där vi skulle gå lite på julmarknad. Vi skulle till Övedskloster och det var en riktigt mysig och fin julmarknad. Himla mycket djur där och det sötaste var de såklaaart haha *.* Jag höll på att smälta åt den söta hästen här ovanför på bilderna och vi åkte även hästvagn en liten bit. Det var mysiga timmar!
 
På kvällen kom Emil hit och han sov här inatt. Det var också jättemysigt och vi fikade med mormor och morfar, och såg The Maze Runner som är faaaantastisk! Gårdagen var helt underbart bra, både dagen och kvällen!
 
Idag har jag, Kaisa och papp åkt dit vi alltid har åkt och köpt julgran, och det var med jättemysigt (haha mycket mys), och det är alltid lika roligt! Jag ska snart upp till idrottsplatsen och ikväll ska vi förhoppningsvis klä granen också.
 
Imorgon börjar sista skolveckan innan lovet. Tycker att det ska bli skönt med lov och jag har min krönika kvar att skriva bara, och en redovisning på torsdag i naturkunskap, then I'm done! Imorgon efter skolan ska jag träna, rensa garderoben, och fixa lite med någon julklapp om jag hinner. ♡♡

en månad sedan vi alla delade samma eufori

2014-12-12 20:32:05
Daily Musik/artister Skoj  71 kommentarer
 
Alltså åååååh, en månad sedan jag och Maja tillsammans med flera tusen människa delade samma eufori till den fantastiska Ed Sheeran. Det var så fantastiskt, och jag lever fortfarande på det. Jag kommer aldrig glömma det, herregud vad bra han vaaaar.
 
Inatt drömde jag att Skrållan kom tillbaka på något sätt. Det var den bästa drömmen jag någonsin drömt och jag berättade allt som hade hänt för henne sedan hon försvann, och hon bara var vid mig och lyssnade, det sög när jag vaknade!!❤ Jag träffade även min fina Nathalie på bussen, det var tusen år sedan vi träffades så det var såå roligt att prata med henne några minuter innan hon skulle hoppa av.
 
Det var lucia i skolan och de var väldigt duktiga! sjukt att det är lucia redan imorgon?
och ikväll har jag varit iväg med familjen och kusinerna och haft det muy divertido, oooo nu kollar jag på svenska hjältar-galan. Den är så fantastisk, så fantastisk och jag älskar den till och med mer än bonde söker fru. Tänk att bli nominerad där och tänk vad det finns många fina människor. Jag älskar denna gala, älskar den så enormt mycket. JAG RYSER, RYSER GENOM HELA GALAN!! Herregud. ❤❤❤
 
PS HAR FÅTT NY SÄNG IDAG, ÄLSKAR DEN DS

2014-12-11 21:30:00
Daily Övrigt  48 kommentarer
lite från min we❤it
 
Dagen idag har varit muy divertido! Vi såg ES13's konsert som de hade och tusan vad duktiga alltså! Jag och Wilma hade väldigt roligt på sista lektionen också då vi satt och sjöng över hela korridoren, haha var jätteroligt att se folks blickar när de gick förbi ;) 
 
Hängde med Agnes hem och vi satt och pratade mycket, dunkade musik, coolade oss och pratade om hur mycket vi längtar till språkresan hehe, och tog även en runda på stan. Mysigt och fint det är där inne nu *.*
 
Stack ut och sprang igen ikväll, och tusan vad skönt trots att det bara blev 5 km denna gången. Tog det lite lugnare då jag sträckte min fot rejält i tisdags haha, men mitt eget fel att jag aldrig lyssnar på min kropp ;) men man sover så mycket bättre och mår så mycket bättre efter träning.
Sitter just nu och skriver på min krönika i svenskan, och jag skriver om när jag förlorade Skrållan.
 
Statistiken har ökat väldigt mycket de senaste dagarna, tack så hemskt mycket! Blir så glad ❤
Längtar väldigt mycket till dagen imorgon, för pappa ska hämta min nya säng! *.*

with the moon in her hand

2014-12-10 21:59:00
Fotografier Natur  54 kommentarer
Häromdagen fotade jag månen. Detta är bland det bästa med att ha ett zoomobjektiv!! ♡
 
Idag vaknade jag på rätt sida och var positiv till allt. Herregud vad jag kände skillnad från vad jag gjort de senaste veckorna, och det har så mycket med att jag var ute och sprang igår. Behöver verkligen träningen i min vardag!
 
Storm idag haha, man höll ju på att blåsa iväg ett tag. När Kaisa också ringer på bussen och säger att jag hade tagit fel väska till idrotten. Vi har ju likadan och idrott samma dag, hmmm kul haha. Så jag fick helt enkelt skippa idrotten och fick åka bussen tillbaka och byta väska. Klantig jag då! Men det löste sig, och fina morfar körde tillbaka mig till skolan.
 
Ikväll har jag även sett att inlägget jag skrev igår är på spotlighten här på blogg.se? Jag tackar så hemskt mycket blogg.se och välkomnar er nya läsare om några stannar! Tack för alla kommentarer 
 
Ikväll har jag även sett fantastiska Bonde, HAHAHA jag gråter av skratt åt Erik. Fantastiska program. Har även sett Dallas och ska snart se Paradise Hotel. Nästa vecka är det final och favoriten har från första början för mig varit Eric. Hoppas och tror från vad jag hört att han tar hem detta!
 
PUSS OCH KRAM TILL ER ALLA

6 sanningar om mig

2014-12-09 22:38:23
It's me Listor  56 kommentarer
 
✿ Jag är en väldigt pålitlig person. Säger någon något privat till mig så stannar det hos mig, och så kommer det fortsätta vara. 
 
 Jag har en stor kärlek att se julkalendern varje år, och även bonde söker fru. De två är obligatoriska program, och jag kommer säkert se de tills jag dör.
 
 När jag väl jobbar i skolan eller hemma, då går det undan och jag blir klar ganska snabbt. Jag jobbar som bäst under stress och press haha.
 
♡  Jag älskar träning. Nu när jag har varit sjuk några veckor med förkylning osv så har jag varit helt lost utan träningen typ och mår inte alls bra utan att träna. Jag var ute och sprang ikväll och det gick väldigt bra, och jag sprang 1 mil trots att jag har haft uppehåll, himla nöjd! När jag tränar släpper jag verkligen allt och det är så skönt.
 
 Bland det bästa jag vet är att resa. Att upptäcka nya platser och träffa nya människor. Jag är så taggad på Brighton i sommar. Det känns som den perfekta resan för mig och Agnes.
 
 Jag älskar att gå på konserter. Om jag går på en konsert så är det för att se någon jag verkligen tycker om, och få möjligheten att se någon som man uppskattar är helt fantastiskt. Det är lyckorus som infinner sig i hela kroppen, och jag älskar det.
 
 

mysigaste halsduken

2014-12-08 20:51:00
It's me Shopping Självporträtt  73 kommentarer
 
Jag köpte världens härligaste halsduk på Glitter i lördags. Jag älskar den! Jag har letat efter en perfekt halsduk såå länge och nu har jag hittat den. Såå fin! ♡
 
Jag passade på att gå ut och fota när solen sken idag, och jag hade faktiskt saknat solen om jag ska va ärlig, men jag vill ändå ha snö. Dock försvann solen på de sista bilderna, haha. Har även varit inne i stan med Kaisa och Maja för att handla de sista julklapparna.
 
Det bästa jag gjort idag var att göra klart min engelska novell. Jag började idag och gjorde klart den idag. Jag blev faktiskt riktigt nöjd, och jag tycker att jag är väldigt bra på att skriva så jag hoppas att jag får bra betyg på den! ❤

Idag fyller även en av mina stora idoler år, IAN SOMERHALDER! Han fyller 36 år??? Shit det ser det verkligen inte ut som.... Jag hoppas verkligen han har fått världens bästa dag!

grattis till min älskade mormor ❤

2014-12-07 23:24:00
Festligheter Människor Övrigt  47 kommentarer
 
Idag var vi och firade min älskade mormor som fyllde 77 år i tisdags. Det var väldigt mysigt och roligt! Hon är för söt min mormor ❤

Ikväll har jag sett Bonde Söker Fru, missade det i onsdags. Jag kan bara säg att det är så fint, så fantastiskt att man kan finna kärleken så och att man tror på ödet o allt. Så fint program, så fint.

Ett halvår

2014-12-06 22:15:00
Daily Fotografier Skoj iPhone Övrigt  39 kommentarer
 
Idag är det exakt 6 månader sen jag och Emil blev tillsammans. Tusan vad tiden går fort men jag är så glad att han alltid finns där för mig och han är så jävla bra! Är så tacksam för att han finns i mitt liv, I love him! ❤

Idag åkte vi ganska tidigt till Kristianstad för att ha det rooooligt! Vi har verkligen haft det jätteroligt och mysigt och vi har för det mesta julhandlat och hittade även lite goa grejer till oss själva haha. Vi gick in i en coool liten, (observera liten) fotoautomat där vi tog 4 foton, haha det var väldigt roligt faktiskt. Vi var även och åt på Rosegarden som var väldigt gott!
Har haft en helt fantastisk dag! ♡

 Best Relationship: Talk like bestfriends, play like children, argue like husband & wife, protect each other like brother & sister 

Give your family love

2014-12-05 22:04:00
Daily Människor Övrigt  20 kommentarer
❤❤

 
Ikväll har jag och min fina familj varit i stan och gjort några ärenden, och sedan var vi på First Hotel och åt. Det var bland det godaste jag ätit på restaurang, fantastiskt bra!
I skolan på sista lektionen började det värka som tusan i nacken igen och Agnes fick ge mig massage så jag typ grät, he he det var ganska roligt. Men det slutade med att jag åkte hem någon timme innan och la mig i sängen, herregud vad ont jag hade. Jag tror jag har någon inflammation i nacken eller något och hoppas det blir bättre snart, är helt stel där. Ibland bara får jag sådär fruktansvärt ont. Kanske ska kolla upp det om det händer igen!
 
VIKTIG INFO:
Jag kommer inte ha något telefonnummer nu på några veckor, typ fram till jul. Anledningen till detta är för att vi håller på att byta abonnemang till 3. Min gamla iphone 5 gick sönder så jag fick en ny i april. Därför är den fortfarande låst. Jag kommer kunna nås på sociala medier, MEN inte på mitt telefonnummer, så ingen kan ringa mig nu på några veckor. Om ni vill nå mig finns jag på Facebook, Instagram, Twitter och Snapchat. Snapchat: iidalindborg.
 
JAG HAR ALLTSÅ INGET TELEFONNUMMER NÅGRA VECKOR FRAMÅT OCH HÖR AV MIG NÄR JAG HAR DET IGEN (typ till jul), så på mitt nummer kan ni ej nå mig! Skriv på Facebook!

♡♡

2014-12-04 21:40:45
Fotografier Människor Resor  22 kommentarer
from Turkey ♡ kommer ihåg hur vackert det var!

Kvällen igår spenderades med Ida, Emil och Albin. Vi hade jätteroligt haha och spelade Just Dance och hade skoj!
Idag har skolan gått riktigt bra! och när det går bra blir det roligare. Jag har faktiskt jobbat på alla lektioner flitigt, snabbt och braaa. När det går bra så blir man så mycket gladare när man kommer hem. Fick även reda på idag att vi har en uppsats/novell som ska skrivas på engelskan, och den ska vara inlämnad om en vecka. Jag fixar det, och vägrar att skjuta upp på det.
Just nu kollar jag på Morden i Sandhamn, riktigt bra! Imorgon är det fredag och helg igen?? 11 skoldagar kvar tills vi får jullov. Sjukt vad tiden går? Jag är i alla fall väldigt peppad inför det nya året. ♡
 

I will always ♥ love you ♥

2014-12-03 21:00:00
Djur Skrållan  40 kommentarer
 
Hur kunde jag förlora något så vackert?

kalla dagar i december

2014-12-02 20:32:07
Djur Fotografier Natur  20 kommentarer
 
Det var så himla fint att fota Tufsi i lördags i solen på fotbollsplanen ♡
 
Lång dag i skolan idag, men ändå ganska rolig! Tycker att jag fick mycket gjort på de två första lektionerna.
Idag fyller även min fina mormor år! Grattis till världens finaste. Hon är den starkaste människan jag vet! Hon är min förebild!! ❤

Let's do some "we shouldn't be doing this" things

2014-12-01 18:40:00
Fotografier Människor  32 kommentarer
Rubriken stämmer så mycket in på oss två!
 
Fy vad jag sov dåligt inatt. Jag tror detta jag kommer skriva nu har mycket att göra med min förkylning. Jag började känna mig väldigt konstig igår kväll i min nacke och högra arm. Det enda stället jag kunde ligga på och somna var på armen jag hade ont. Jag vaknade flera gånger inatt och sedan bytte jag och pappa säng. Gick upp och drack vatten flera gånger och försökte även somna sittandes, för kunde inte somna på något sätt alls då jag hade så ont. Jag var helt öm i nacken och ner så det nästan domnade i armen, det kändes väldigt tungt på högra sidan. Valde därför att stanna hemma idag och mår lite bättre nu. Känner fortfarande att "högra sidan" är tyngre än vänstra men känner mig såå mycket bättre än inatt ändå. Så dagen dagen idag har spenderats framför tv:n då jag sett Dallas, The Originals, julkalendern och filmen LOL. Just nu skypar jag med Emil och Albin, och det gick 5 min sedan dog jag av skratt. ♡
 
ÄVEN FÖRSTA DECEMBER IDAG?? EH WHAT?? SNART JUL OCH SNART NYTT ÅR. Härligt!!!!
Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec