Mitt år som gått - Gott nytt år!

2015-12-31 14:45:00
Daily It's me Outfits Självporträtt Åsikter/tankar  38 kommentarer
klänning från Bik Bok, bilder tagna igår
 
Detta året, underbart.
Drömmar har slagits in, så många drömmer och jag har tagit vara på vartenda sekund och knappast kunnat tro vad jag fått uppleva.
 
England, Brighton. Att åka på språkresa hade varit en dröm för mig bara något år men ändå en dröm. Det gjorde jag, och tusan vad jag lärde mig på den resan och fick uppleva mycket. Det var bland det otroligaste jag någonsin varit med om. För första gången åkte jag iväg 3 veckor, och var utan min familj och fick handskas med saker själv. Jag fick träffa helt underbara människor som jag aldrig vill förlora, aldrig. Dessa människor har gett mig så mycket glädje och de tre veckorna hade jag det fantastiskt med de. Dagar, kvällar, nätter, tidiga mornar och många stunder av skratt. I Brighton fick vi uppleva så mycket på bara 3 veckor och jag åkte hem med ett så annorlunda tänk. Som sagt, om ni får chansen att åka på språkresa så ta den. Lycka och vänskap, det är ovärderligt! Våga lämna Sverige för en stund och våga åka iväg till en ny kultur och träffa nya människor och lära sig ett språk ännu bättre. Det är så värt, man förändras helt som människa och får uppleva och se något nytt varje dag. Åååååk!! Läs allt om min resa här.
 
USA, Kalifornien. Livets resa, min drömresa. Jag minns så väl 11-åriga jag, det enda jag ville var att se den där Hollywood skylten och gå runt i Beverly Hills. O det fick jag, detta år. O jag fick så mycket mer. Jag fick besöka Sea World, Disneyland, Universal Studios, Venice Beach och så mycket mer. Jag/vi fick göra så mycket, jag fick uppleva min dröm med min fina familj. Den mest häftigaste och roligaste resan. Varje dag vaknade jag och visste att ännu en dröm skulle slå in. Såg så mycket vackert. Var så roligt att bo mesta av tiden hos sina kusiner också och fick vara med om hur de levde och hur de firade halloween osv.
Alla de ställen jag drömt om på tv var till och med vackrare i verkligheten? Hur kan jag ha fått uppleva detta, min högsta dröm? Det är helt overkligt men samtidigt så verkligt som det kan bli.
Denna resan gav mig så mycket, och jag har varit helt förändrad sen dess. Kanske inte utåt men jag som person ser livet på ett helt annat sätt. Det är sjukt hur en resa kan förändra en så, mot det positiva hållet. Läs allt om min resa här.
 
Jag som människa har aldrig utvecklats så mycket som jag gjort detta år. Jag har blivit så självständig och mer glad. Om jag nämnt det tidigare år så kan jag inte vetat vad självständig eller glad var, för detta året, damn alltså jag har varit så lycklig. Trots att året började lite snett med att Zimba dog och jag fick körtelfeber och var sjuk mycket, så har bara året blivit bättre och bättre och jag har lyfts som människa.
Jag har jobbat för första gången där jag lärde mig lite om arbetslivet, vilket var väldigt roligt. Att stiga upp 5 varje dag var kämpigt men värt i slutändan.
Har även kämpat på i skolan och även med körkortet som jag ska ta nästa år. Har kommit väldigt långt må jag säg och det enda man kan sträva mot är att bara bli bättre hela tiden!
 
Jag har festat med fantastiska människor och den roligaste gången i år var nog Östersjö. I will never forget it!

Emil min pojkvän, vad hade jag gjort utan honom? Under alla svåra och jobbiga dagar har alltid han funnits där för att stötta upp, även de bra dagarna. Han finns alltid där helt enkelt, och det finns inte ord som räcker till för att tacka honom hur fantastisk han får mig att känna mig. Hur värdefull han får mig att känna mig och vad jag älskar honom! Gud, vad jag älskar honom. 1 ½ år med honom, och jag hade inte kunnat vara gladare för det.
 
Jag har så många människor som jag vill tacka. Min fantastiska familj och släkt, alla mina vänner som jag träffar varje dag i skolan, min pojkvän, mina två underbara vänner Vilma och Nathalie som inte går på samma skola som mig men vi vet ändå alltid vart vi har varandra, och alla vänner jag inte träffar alls ofta (från Brighton exempelvis) men vi hörs av varje dag. Min barndomsvän Mos som aldrig lämnar min sida. Såå många fina människor!
Så detta år vill jag tacka min fantastiska familj/släkt för alla dessa drömmar som slagits in och för att ni är ni, mina vänner för alla dessa skratt och stunder jag fått dela med er detta år, min pojkvän som jag kan lita på med hela mitt hjärta och inte lämnar min sida. TACK SOM FAN ALLA!!!!
 
Men, jag får inte glömma att tacka mig själv. Jag måste tacka mig själv för att jag stått upp mig för mig själv och kört mitt eget race. För att jag har varit stark nog att släppa de personer som längre inte ger mig någon positiv energi tillbaka. För att jag har kämpat, i skolan exempelvis. För att jag har vågat vara mig själv och aldrig gett upp.
 
Jag och mina fantastiska vänner ska ikväll fira in 2016 med mycket skratt! Är ändå så pepp på vart nästa år tar mig och jag ska exempelvis se Justin för andra gången, åka till Dalarna och jag och Wilma ska åka till Summerburst.
 
Senare ska jag åka till min fina Wilma som jag detta år delat så mycket skratt med, älskar henne något enormt mycket. Vi ska fixa oss och sedan ska vi vidare för att träffa andra fantastiska människor. Gott nytt år på er!!
och med detta inlägg vill jag även avsluta med att gratulera min andra fantastiska vän Vilma på födelsedagen!
 
Hoppas ni också firar in nästa år på bästa sätt, och tack för att ni följt mig även detta år! Vi hörs 2016!

2015 - Vilket otroligt bra år!

2015-12-30 15:41:00
Daily Åsikter/tankar Övrigt  41 kommentarer
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Oj mycket. Detta är nog det år jag har provat på nya grejer som mest. Men kan ta upp lite, åkte på språkresa till England (och gjort en massa nytt där!), varit på reunion party, firat midsommar i ett annat land, åkte till USA (och gjort en massa nytt där!), tappade två busskort på samma dag, fikade i ett omklädningsrum, sommarjobbade, tog bort ett födelsemärke, började ta körlektioner på bilskolan, fick en finne på exakt samma ställe som Wilma (o vi båda fick ett ärr på samma ställe efter de!), firade guldbröllop för mormor och morfar.
 
Höll du några av dina nyårslöften?
Inte äta godis, borsta tänderna noggrannare, sova mer
Jag har klarat att inte äta godis på ett år!!! Det är jag faktiskt väldigt stolt över. Även i Brighton när man var så hungrig ibland så man inte visste vart man skulle ta vägen haha, så tog jag inte ens en godisbit. Näää jag är mallig över att jag klarat detta! Även fast folk försökt fresta mig lite hela tiden så har jag inte tagit en enda bit. Dock ska jag ha med mig en godispåse och lite annat på nyår som jag ska äta när klockan slår 00.00 ;)
Sova mer har jag med gjort. När jag fick körtelfeber ändrades mina tider helt, och nu sover jag nästan alltid 8-10 timmar per natt. Innan sov jag 5-6 kanske.
 
 
Dog någon som stod dig nära?
Ja min katt Zimba dog i början av året, var riktigt jobbigt men hon hade levt ett långt liv.
 

Är det något du saknar år 2015 som du vill ha 2016?
Nope!

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas?
 
Vad var din största framgång 2015?
Min största framgång detta år är nog att bli mer självständig. Brighton resan reste jag till utan min familj och fick lära mig att handskas med saker själv utan min familj. Lärde väldigt mycket om livet där!
Även att bli ännu mer lycklig. Då så många drömmar har gått i uppfyllelse detta år har jag blivit mer lyckligare. Jag har insett hur mycket resor ger mig, så mycket gäldje. USA var min drömresa och den har jag fått uppleva. Kan inte vara mer än lycklig över det. Samma med England, så mycket lycka.
Att fortsätta stå upp för mig själv och att strunta i vad folk tycker, älskar det om mig själv haha.
Körningen har även varit en framgång, har kommit så långt och är så redo att ta körkort nästa år!
Sist men inte minst, skolan, som mamma och pappa sa haha. Gör alla mina arbeten i tid och kämpar ihjäl mig i skolan haha.
 
Största misstaget?
Att lita på människor som jag inte borde litat på. Som sagt, när det väl gäller så är det inte många som står upp för en.
 
Vilka länder besökte du?
Danmark, England och USA! ALLTSÅ ENGLAND OCH USA? Att jag ens besökt båda dessa detta år? kan inte fatta det, världens bästa resor var de båda!
 
 
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jaa hehe fick ju diagnosen körtelfeber på min födelsedag. Så där några veckor framåt och innan det kände jag inte igen mig själv, vaknade på nätterna och kunde inte andas. Kollade mig i spegeln och mina läppar hade spruckit, var helt vit i halsen, och jag tänkte under dessa veckor "vem är jag just nu, inte mig själv i alla fall".

Bästa köpet?
Justin biljetter! 2 oktober 2017, seeee you there Justin!
Nike Air Max IVO! God I love. Bästa skorna jag någonsin ägt. Även min "It's better in L.A" tröja i USA och mitt vita linne och shorts som jag köpte i Brighton som jag använt mycket, på bilden nedan.
 
^ lånad bild från brandy melville

Vad spenderade du mest pengar på?
Upplevelser, resor och kläder.
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jaa, mina nära och kära! De resor jag gjorde gjorde mig lyckligare än någonsin. Min pojkvän, mina vänner och min familj och släkt. Alla fester där man skrattat så man haft ont i magen. Alltså det är så mycket som kommer upp i mitt huvud när jag tänker tillbaka på detta år, världens bästa år!!! Alla människor jag träffat och umgåtts med, alla resor jag fått vara med om, alla pussar jag fått av min fina pojkvän, och alla de gånger jag har varit så glad så jag fått ont i käken.
 
 
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2015? Get Ugly-Jason DeruloFollow the Leader-Soca Boys, Purpose-Justin, I lived-OneRepublic, Love Me-The 1975, Renegades-X Ambassadors, Love Yourself-Justin, Flawless-Beyonce, Sure P-De Vet Du, The Only Way Is Up-Martin Garrix, Saturn-Sleeping At Last, Stay-Kygo, Go Big Or Go Home-American Authors, Shut Up And Dance-Walk The Moon, Jag vet inte hur man gör-Ulrik Munther, mååånga!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare! Har aldrig varit så glad som i år.
 
Blev du kär i år?
Är kär, i världens bästa.
 
 
Favoritprogram på TV?
Bonde söker fru och Bron.

Största musikaliska upptäckten?
Hmm, antar att Justin inte räknas då jag lyssnat på han i flera år? Annars har jag lyssnat mycket på The 1975, Beyonce och De Vet Du detta år.
 
Vad fick dig att må bra?
Min mormor och morfar! De resor jag gjorde, min pojkvän, min familj, mina vänner, fester och de fantastiska nya människorna jag träffade. Hade inte stått här jag står idag utan alla dessa människor jag har runt mig.
 
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2015?
Gjorde situationen så bra som möjligt. Då jag hade körtelfeber blev det vila här hemma med min familj och pojkvän. De firade mig och jag hade trots allt en mysig födelsedag, och de minutrarna jag var i skolan hade Ida och Wilma fixat mitt skåp med en massa söta bilder ooo även mindre söta bilder ;) Såå gulligt!
 
Vem saknade du?
Emil då vi först var ifrån varann 3 veckor, sedan 1 vecka, sedan 2 veckor haha. Saknat ihjäl han detta år.
Annars är det ju alla mina Brighton peeps? Alltså saknar er galet!!
 
 
De bästa nya människorna du träffade?
Eveline. Vad hade jag ens gjort utan henne? Hon äger! När jag träffade henne den 16 juni 2015 kändes det som att jag hade känt henne i hela mitt liv. o det vill jag, känna henne i resten av mitt liv. Jag vill att hon och jag trots avståndet, alltid kommer finnas där för varandra och prata varje dag som vi gör nu. Fina Eveline, vad jag är glad över att jag träffade dig!
Även Karl, Fanny och Linn. Alltså dessa fyra? Är inget annat än fantastiska. Jag önskar att de bodde här så ni kunde va med mig och mina vänner att fira in det nya året. För utan er hade inte detta året varit så roligt som det varit! Älskar er, ni är så jäkla fantastiska! och Fanny kommer hit snart, huuur fantastiskt är inte det? min fina vän som alltid finns där för mig, underbar ♡♡♡
 
 
Bästa som hänt detta år?
Åh men det är så mycket. Brighton, USA, alla underbara kvällar/dagar med min pojkvän, alla fester with my crew, alla stunder med mina vänner och familj. Alla de dagar, kvällar, nätter jag skrattat så mycket så jag inte vetat vart jag ska ta vägen. All god mat jag ätit <3 haha gud. Alla de stunder jag bara stått och gapat för min dröm har slagits in. Alla de stunder jag varit lycklig som attan!! Åh vill inte lämna detta år haha!
 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2016?
Gå in med samma inställning som du gjorde inför 2015. Fortsätt att inte bry dig om vad andra tycker och tänker. Var tacksam över livet och lev i nuet. Se dig omkring någon gång varje dag och uppskatta det du har omkring dig. Ta inte någon för givet, och sluta aldrig dröm och tro på det du vill. Ta vara på tiden med de du älskar och lyssna på vad du själv vill och ta dig dit. Vägra låta någon trycka ner dig och våga avsluta kapitel i ditt liv direkt istället för att vänta. Fortsätt vara den Ida du är, för ingen är som du! och kom ihåg, laughing is the best exercise!
 
 
Instagram: Idalindborgphoto

Malmö

2015-12-29 15:43:00
Daily Skoj iPhone  34 kommentarer
 
Igår tog jag och Emil tåget till Malmö vid halv 10. Hade en grymt rolig och mysig dag med världens finaste kille. Vi gick på Emporia och hittade mycket fint! :) Var inte alls sådan kaos som i Kristianstad i lördags haha, så det var skönt. Lite problem med tåget påväg hem då någon hade blivit påkörd i Höör (hemskt, inte det tåget vi var på) så vi väntade in en massa tåg, så vi var trötta när vi kom hem! Vi somnade gott efter en fantastiskt rolig dag ♡♡♡ 

My Christmas presents

2015-12-27 13:41:29
Daily  51 kommentarer
 
Jag är så otroligt tacksam för allt jag fått i julklapp! ♡ Thank you thank you everyone ♡♡ Det bästa av allt har varit att få vara med er dessa juldagar ♡♡♡ (pga dåligt väder ute blev bilderna lite små kassa, men men)
 
Igår blev det en sväng till Kristianstad med familjen och då jag ska till Malmö imorgon med Emil försökte man hålla i pengarna lite. Hittade i alla fall två tröjor, men tusan vilket kaos det var haha. Mellandagsrea aka kaos. Åt med mamma och papp på Khai & Mui, alltid lika gott.
 
På kvällen åkte jag till min finaste vän Wilma och vi har (som vanligt) haft det så mysigt och roligt. Vi gav varandra julklappar och bokaden även SUMMERBURST! Tagga 2016!!! Att vi exempelvis ska se Kygo?? det bästa är att vi ska åka dit tillsammans hon och jag!!!! Är såå taggad!
Vi gick även till mc sådär mitt i natten för att äta lite, haha fint de. Min fina vän!

Har nästan precis kommit hem och passade på att övningsköra hem. Snart ska jag duscha och senare kommer min fina pojkvän hit, och även bästa mormor och morf så ska vi äta gott o så. Imorgon ska jag och Emil till Malmö för lite shopping♥ Har hittills haft ett fantastiskt jullov med underbara människor. Hoppas ni har det fantastiskt! Kramis

Christmas Eve

2015-12-25 15:43:05
Fotografier  45 kommentarer
 
Hej finisar! Hoppas ni alla hade en mysig och fin julafton igår. Min julafton spenderas med min fina familj på morgonen och vi hade julklappsöppning. Sedan kom släkten och det blev en massa god mat och gröt, Kalle Anka tittande, sånger, lekar och julklappsöppning. Sedan avslutades dagen med midnattsmässa i kyrkan. Hade det väldigt trevligt och mysigt! Jag är som alla andra år, väldigt tacksam för de julklappar jag fått. Som vanligt vet man inte vad man gjort för att förtjäna sådana fina grejer! :') Vill ni att jag ska visa?
 
Idag har det blivit pyjamas hela dagen och även lite övningskörning. Har även fixat lite med inlägg här på bloggen och ikväll kommer Emil. Vi har inte träffat varann sen i måndags (faktiskt längesen I feel), vi ska ge varandra julklappar o ha det mys! ♥

Imorgon blir det en sväng till Kristianstad med familjen! Kram på er
 

God Jul

2015-12-24 16:25:37
It's me Outfits Självporträtt  22 kommentarer
 
Jag ville bara titta in och säga god jul till er alla! Hoppas ni får en helt fantastisk jul. I år firar vi hemma som sagt så vi har ätit gott och har det jättemysigt. Alla kramar till er 

Dan före

2015-12-23 12:26:54
Daily Fotografier  28 kommentarer
 
Igår åkte jag in till stan då jag skulle ha körlektion. Det gick bra, det går bara framåt nu tycker jag! Måste ta tag i teorin snart med mer haha.
Mötte i alla fall upp Wilma sen och satt och fikade på Esters och pratade i 2 timmar. Bästa ♥♥
På kvällen kollade jag på Bonde med familjen och fixade lite med inlägg, och sedan kollade jag och Kaisa på Wild Child innan vi somnade.
 
Idag har jag inte så mycket planerat mer än att fixa lite inför imorgon! Får se vad jag mer hittar på. Vi ska i alla fall spela Bingolotto ikväll som varje år hehe, mys! Kram på er ♥♥

Christmas tag

2015-12-21 17:40:09
Daily Listor  40 kommentarer

 

1. Favorit julfilm?

Åh finns så många jag älskar! Älskar exempelvis att kolla på The Holiday på julen, även Astrid Lindgrens jul, sunes jul, en liten julsaga och ensam hemma. Men jag måste nog säg Polarexpressen! Ser den varje år (jag och Emil såg den idag hoho), och den är såå bra! Sedan älskar jag ju även att kolla på julkalendrar och Jesus och Josefin.

 
2. Favorit julfärg?
Rött och vitt?
 
3. Är du uppklädd eller har du myskläder på julafton?
Myskläder på morgonen of course, men sedan är jag uppklädd när släkten kommer.
 
4. Om du skulle köpa en julklapp till dig själv, vad skulle det vara?
Oj vet faktiskt inte. Nu skulle det nog vara en canvas tavla på Skrållan, men det har jag redan önskat mig av familjen nu hehe.
 
 
5. Öppnar ni julklapparna på morgonen eller på kvällen?
Från familjen öppnar vi och ger oftast på morgonen och ibland sparar vi även några till kvällen, men vi öppnar julklapparna från släkten på kvällen.
 
6. Har ni byggt pepparkakshus någon gång?
Jajamen! Var dock ett tag sedan nu. Gjorde alltid det med farmor när hon levde.
 
7. Vad ska du göra på jullovet?
Jag ska mestadels bara försöka ta det lugnt. Fira jul med nära och kära och fira nyår med fina vänner och pojkvän, åka till Malmö en dag för shopping, ha körlektion (imorgon), försöka hinna plugga lite körkortsteori och även få finbesök från Stockholm då fina Fanny kommer sista veckan! Kommer bli och är ett fint jullov detta.
 
8. Kommer du sminka dig på julafton, i sådanna fall hur?
Ja, som jag alltid sminkar mig typ hehe. Sminkar mig inte så mycket.
 
 
9. Vad önskar du dig mest i jul?
Att mina nära och kära ska må bra! :)
 
10. Vad måste finnas på julbordet?
Har aldrig brytt mig så mycket om vad som finns på julbordet och inte då jag aldrig älskat julbord jättemycket. Men tycker absolut att köttbullar, ägg och prinskorv ska finnas! :) Även revben omg så gott, och julskinka!
 
bilder från we ♡ it

Fjärde advent

2015-12-20 20:11:00
Fotografier  28 kommentarer
 
Nu är det inte många dagar kvar till jul! Vi slår in julklappar för fullt här hemma och pappa fixar med maten. Vi ska fira jul hemma i år, kommer bli såå mys. Första julen vi firar i uterummet då vi var hos kusinerna förra året.
Idag har jag i alla fall städat lite och kollat lite på Bron. Vi har även kollat på mammas och pappas bröllop på videoband. Det var roligt att se sig själv så liten haha men framför allt roligt att se mamma och pappa.
 
Ikväll är jag hos Emil och ska sova där <3
Kram på er!

Fräscht

2015-12-19 18:23:00
It's me Självporträtt  41 kommentarer

Sååå nu är mitt hår fräscht igen! Både färgat och klippt, skööönt de!
 
Har haft två mysiga dagar. Igår åkte jag in till stan och klippte mig och kollade lite i affärer (hittade t-shirten ovan), och mötte sedan upp mamma och Kaisa och gick och åt thai. Mycket gott! Åkte sedan hem till mormor och morfar och var där en stund. Alltid lika mys.
 
När vi kom hem kollade jag på Bron. Alltså hur bra är det inte?? :o
På kvällen kom Emil hit och vi kollade på Svenska Hjältar galan med mamma. Den är alltid såå fin och bra, en av höjdpunkterna varje år! Sedan kollade jag och Emil på Date Movie haha (jag och Ida såg den 1000 gånger när vi var små) och den är ju allt för rolig haha. Somnade sedan gott bredvid min fina♡
 
Idag har jag mest slagit in julklappar. Skulle även städat men ej hunnit faktiskt, för skulle åka iväg med julkort och då passade jag på att övningsköra. Har precis ätit pappas goda mat och ska ikväll mysa i soffan med familjen.
 
Kram ♡

Jullov

2015-12-17 22:30:54
Fotografier  45 kommentarer
 
Efter allt jäkla slit denna termin så tog jag ett välförtjänt jullov! Skrev matteprovet idag och sedan sa jag byebye till skolan för detta år.
 
Sedan jag kom hem har jag kollat en massa på Bron (fantastiskt), pratat med Ida, och klätt granen med min familj till julmusik. Mysigt att granen är inne nu!!

och så jääkla skönt med jullov som sagt! ♡♡

New to my iphone

2015-12-16 18:57:00
Shopping  45 kommentarer
 
Har precis fått hem två nya skal! Det till vänster vann jag från merskal.se och fina Malin och det till höger har jag gjort själv på caseapp. Mycket nöjd!
 
Ganska lugn skoldag även idag. Gick till klockan 10.45 och sedan var jag och kollade på klassen som hade konsert. När jag kom hem blev det lite plugg. Har också färgat håret idag, blev väldigt nöjd! Brunare i håret iigen!! :D Kommer visa. Nu återstår bara klippning också så är håret fräääscht.
Imorgon är det matteprov (o jaaa, sista dagen innan man slutar haha kul) och jag är gaanska nervös faktiskt men hoppas verkligen det går vägen som förra provet!
Ikväll blir det bonde söker fru <3
 Ps: Nu har min fina vän Fanny från språkresan bokat tåg hit, så hon kommer på jullovet!!! Hur fantastiskt!!???
 
Kram 

Frost

2015-12-15 16:30:36
iPhone  43 kommentarer
igår var det en himla frost ute, var väldigt fint! men idag var det mest halt och jag halkade tre gånger på 10 minuter haha, herregud. Nuuu vill jag ha snö!
 
Ganska lugn skoldag igår, det roligaste var när vi körde fotbolll i 20 min på idrotten <3 På bussen hem träffade jag min fina vän Nathalie. När jag kom hem blev det matte och sedan åkte jag till Emil och sov där ♡
Imorse hade jag sovmorgon, var hiiimla skönt. Annars när jag åkte till skolan träffade jag min fina vän Vilma på bussen! :')
 
Skoldagen idag har också varit ganska lugn då vi slutade vid 1! Skönt. Har fått hem två skal som jag tänkte visa er någon dag hohoh och nu håller jag på o baka till klassen som har konsert imorgon. Kram ♡

Purpose World Tour

2015-12-13 18:17:00
Justin Bieber  42 kommentarer
 
Jag har biljetterna i min hand! Nu taggar jag 2 oktober, tagga tagga tagga!!!! ♡ Att jag ska få se honom för andra gången är helt sjukt, bara att jag redan sett honom en gång är helt sjukt. ÄR SÅ TACKSAM FÖR DETTA
Tack så jättemycket för detta världens bästa mamma och pappa ♡
 
Igårkväll åkte jag till Emil och sov där. Vi gick och köpte mjuk pepparkaka och glass och kollade på how i met your mother, så mys! Imorgon är det sista skolveckan för detta år. Kääämpa nuuuu.

JAG SKA SE JUSTIN FÖR ANDRA GÅNGEN

2015-12-12 16:37:25
Justin Bieber  35 kommentarer
 
I REALLY CAN'T BELIEVE IT. JAG HAR FÅTT GOLDEN CIRCLE BILJETTER TILL JUSTIN'S KONSERT I DANMARK DEN 2 OKTOBER.
 
I onsdags fick jag reda på att Justin både kommer till Sverige och Danmark för andra gången. Jag skrek i klassrummet och visste inte vart jag skulle ta vägen haha, men sen fick jag en klump i magen då jag var så nervös över att jag inte skulle få biljetter pga det skulle vara kaos. Igår var det presale både i Danmark och i Sverige. Sverige var två timmar innan Danmark så jag testade där först och fick platser på läktare A, men klickade väck de då jag var så inställd på Golden Circle. Danmark's presale flyttades till idag OCH JAG VAR MER TAGGAD ÄN NÅGONSIN!! JAG HAR FÅTT GOLDEN CIRCLE. JAG SKA FÅ SE JUSTIN BIEBER FÖR ANDRA GÅNGEN I MITT LIV. DETTA ÄR SÅ MAGISKT OCH FANTASTISKT ATT JAG INTE KAN BESKRIVA DET???
och att jag fick de biljetter jag ville ha var ju bara ett +!!! så nu ska jag och min syster stå och mamma och pappa ska sitta på läktarplatser. Åh alltså jag längtar såå till denna helg i Danmark med min familj. ALLTSÅ FAN VAD JAG LÄNGTAR! URSÄKTA FÖR MITT UTBROTT MEN DET VAR EN TIMME SEDAN JAG FICK BILJETTER OCH JAG HAR INTE HUNNIT LUGNA MIG ÄNNU!!
 
Denna människa, har jag följt i 6 år! Aldrig lämnat hans sida, alltid stöttat honom, HAN ÄR VÄRLDENS BÄSTA IDOL
Annars imorse har vi varit på julmarknad på Eriksberg och har även vart i Askaremåla och köpt gran. Mys. Klämde in en timmes matte där också men var för nervös för att räkna nästan haha. Nu snart kommer mormor och morfar hit, så mys! Mormor kom hem i helgen pga olika anledningar och det går förhoppningsvis framåt.♡
 
KRAM FRÅN EN FRUKTANSVÄRT GLAD IDA

Julbak

2015-12-11 19:30:42
Daily  23 kommentarer
 
Idag har jag varit så trött så jag inte vetat vart jag ska ta vägen typ haha. Veckan har varit riktigt tuff, något med skolan varje dag. O än är det inte slut, för nästa vecka har vi matteprov också sista dagen haha! Men det är bara att kämpa på för det kommer vara så värt sen.
 
Igår gjorde vi pepparkakor och mamma bakade även goooda grejer <3 Det bästa med att göra pepparkakor är ju att äta degen of coooourse? ;) I alla fall, Emil kom även igårkväll så vaknade upp bredvid honom idag, mys!
 
Så himla skönt med helg nu, verkligen behövligt! ♡

Goodmorning

2015-12-10 09:52:12
Daily Fotografier  26 kommentarer
 
Det var verkligen grymt skönt att sova ut idag! Har ju sovmorgon till 11.15 varje torsdag, så himla skönt. Efter skolan får jag nog börja plugga lite på matten då vi har prov dagen innan lovet.. haha kul. Skönt sen när man får lov dock! Får nog även kolla lite på svenskan. Sedan kommer Emil en stund och ikväll ska jag och Kaisa göra pepparkakor. Pepparkaksdeg <3
 
Kramis♡

Sneakpeak

2015-12-08 20:23:21
Fotografier Träning/sport  33 kommentarer
 
Det kan hända att ni får se lite mer bilder någon annan dag. Men idag efter skolan hängde jag med på träningen då jag ska göra ett bildreportage i mediaproduktion som ska redovisas på fredag. Valde då att fota Kaisas lag då jag alltid älskat fotboll och alltid kommer göra. Dock regnade det men de fick bli som de blev helt enkelt! Övningskörde även fram och tillbaks, och trots att jag inte kört på en vecka nu så känns det ändå grymt bra!
 
Idag i skolan spelade vi in en podcast på historian om folkrörelser som ska redovisas nästa vecka, och skrev även en uppsats på engelskan innan jag gick hem. En dag där jag fått mycket gjort! :)
När man har så mycket i skolan är det så härligt att avboka grejer.
 
Tack för omtanken allihop om min mormor. Har precis pratat med henne i telefon. Bland det jobbigaste jag varit med om i söndag för har aldrig sett henne så dålig som då. Så det var så härligt att höra hennes röst nu. Hon kämpar på som vanligt min fina mormor ♡

Behöver lov

2015-12-07 17:08:49
Blommor  32 kommentarer
 
Gårdagen var ganska jobbig och tog på mig ganska hårt. Därför har jag idag inte haft världens bästa dag heller pga oro. Min mormor blev dålig igår på kalaset och fick åka med ambulans till sjukhuset. Det tog riktigt hårt på mig och var jobbigt att se, men min mormor är sådan krigare och det är därför hon är min allra största förebild. Jag håller alla mina tummar för henne <3 hon och morfar är så bäst.
 
Gick sedan hem till Emil och sov där. Vi firade ju som sagt 1 ½ år igår <3
När jag kom dit pratade jag även med Eveline i telefon ett tag. De två finns alltid där ♡
Idag hade vi psykologi prov om området kris, och då kollade vi på PS. I Love You och svarade på frågor. En himla fin film! Nu är ett prov avklarat, skööönt!

You give me purpose everyday

2015-12-05 20:56:32
Skoj iPhone  46 kommentarer
 
Idag har jag och min finaste haft en jättemysig dag i Kristianstad. Vi har julhandlat lite och firat våran 1 ½ års dag som är imorgon. Då ingen av oss kunde imorgon så åkte vi dit idag istället, och det har varit lika mysigt och roligt som alltid! ♥♥
Vi åt även thaibuffé och det var nog den godaste thaibuffén jag ätit, på en ny restaurang i gallerian som heter Khai & Mui. Tog även foton som förra året i fotoautomaten, haha alltid lika kul.
Honom älskar jag något enormt!
Efter vi hade varit i Kristianstad åkte vi till hans mormor och morfar och firade hans morfar som fyllt år. Var jättemysigt det också! :)
 
"Best relationship: Talk like bestfriends, play like children, argue like husband and wife, protect each other like brother and sister" kommer alltid vara bästa quotet och jag älskar att detta stämmer in på oss!
 
 

I arrived in California with a dream

2015-12-04 16:30:00
USA 2015  25 kommentarer
 
Tänk att jag detta år varit i USA, som varit min dröm sedan jag var liten. Jag saknar det, så grymt mycket! Så fantastiskt bra resa med min fina familj, som jag alltid kommer bära med mig. ♥
 
Nu snart bär det av till Emil där jag sover inatt. Imorgon ska vi till Kristianstad för att julhandla och framför allt för att fira att vi har 1 ½ år (en dag tidigare dock imorgon) kommer bli jättemysigt! ♥♥

Svävande

2015-12-03 19:52:15
Fotografier Kreativt  25 kommentarer
 
Haha, det blev som det blev helt enkelt. Vi har en sista fotouppgift nu innan jul + en massa andra uppgifter i skolan, så det fick bli en snabb bild och redigering haha.
 
Skönt med sovmorgon idag. Sov till halv 10 och det var behövligt! Gick sedan upp och kollade på lite uppgifter i skolan, och åkte sedan till skolan. När jag kom hem har jag skypat med Wilma och vi har krigat med matteläxan haha. Har även ätit pappas goda soppa och kollat på Bron.
Nu tänkte jag göra lite te. Hoppas ni har det fint <3
 

Härlig onsdag

2015-12-02 17:37:15
Blommor  24 kommentarer
 
Hej finisar!
För det första vill jag gratta min finaste mormor som idag fyller 78 år. Hon är min största förebild, min krigare och min hjälte. Tack vare henne ser jag alltid det fina i livet och vägrar ge upp. Jag är så stolt, så stolt över att kalla henne min mormor!!!
Jag älskar dig mormor <3
 
Herreguuuud vad mycket vi har i skolan nu, vi har något i varje ämne förutom idrott innan jul haha. Sjukt. Men det ska jag fixa! Så det passade perfekt att sluta 11 idag. För efter skolan läste jag lite till psykologin som jag har prov i på måndag (om stress och kris), sedan gjorde jag en hel svenska uppgift och kollade lite på engelskan. Kollade även lite på Bron som jag började kolla på i måndags, gryyymt bra!
 
Nu har jag precis kommit hem från mormor och morfar. Fick även träffa deras systrar som jag inte träffat på länge, sååå goa ♡
 
Ikväll kommer Emil hit och sover här, och det blir även Bonde och Morden i Sandhamn! Myyyyys ♡

1 december

2015-12-01 17:07:09
Daily Fotografier  33 kommentarer
 
Sjukt att det redan är 1 december haha. Men mys är det! Dock kan ju snön komma tycker jag för det lilla som kom för någon vecka sedan är ju väck nu... I alla fall, jag ska ta och göra en kopp te och sätta mig och kolla på julkalendern. Mys mys.
 
Igår efter skolan gick jag till stan för en körlektion, och det gick bra! Tänkte ta en till nu innan jul så har jag tagit 4 st och har lite mer att gå utifrån :)
Efter det åkte jag hem och mormor och morfar kom hit en stund och fikade. Var jättemys! De körde mig sedan till Emil och vi beställde mat, kycklingtallrik!!! Netflix and kycklingtallrik blev det! Grymt mys och gott som attan.
 
Äntligen är tisdagen över typ. Varför suger tisdagar? Hade dock sovmorgon idag och det var ju sköeent!
Kram på er!
Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec