Zimba kämpade in i det sista

2015-01-18 20:10:00
Djur Åsikter/tankar  74 kommentarer
Jag känner mig tom och ledsen. Fan. Aj mitt hjärta.
 
 
Jag minns dagen så väl. 16 juli år 2010. Inne hos grannen hittade vi en liten katt som hade sprungit bort/rymt. Hon hade fästingar och hade blivit slagen, hon var så smal, så rädd. Men trots detta var hela hon så fin. Hon var så vacker, ömtålig. Ögonen som var knallblå och glittrade som slipade diamanter, och pälsen som var vit. Jag blev tagen, bland det vackraste jag sett.
Vi valde att ta hand om henne och döpte henne till Zimba. Två dagar efter hittade vi ägaren. Under de två dagarna blev vi så fästa vid henne, och självklart var det samtidigt jobbigt och bra när vi hade hittat ägaren. Det visade sig att Zimba nästan var 13 år och döv.
 
 
Det var den 10 april 2011. Mer än ett halvår hade gått. Vi hade tänkt på henne väldigt ofta. Ägaren knackade på vår dörr och berättade att de hade skaffat en hund som inte passade bra med Zimba. Man såg på Zimba, hon var så smal och det såg inte ut som att någon hade tagit hand om henne alls. Vi fick frågan om att ta hand om henne, annars skulle de avliva henne. Svaret för oss var självklart, och vi lovade att ta hand om henne om det skulle funka bra med Skrållan. Självklart funkade det.
Vi trodde inte att hon skulle leva så länge då hon nästan var 14 år, birma, och döv. En birma lever oftast inte så länge. Krigare hon.
Det blev några veterinär besök det året. Något i början då hon inte mådde bra när hon kom till oss, och även senare på året då hon fick öroninflammation. Men hon krigade på, och blev bara "tjockare". Det var så härligt o se. Hon var frisk.
 
Zimba, jag kommer ihåg hur du har galopperat i hela huset. Från ena änden av huset till den andra. Hur Skrållan har kollat på dig som du inte har varit redig haha. Hur du och Skrållan har legat jämte varandra och nosat på varandra. Hur ni har varit kompisar. Jag kommer ihåg när vi duschade dig för första gången. Hur du har hoppat upp till mig i min säng och lagt dig på min mage. Hur du alltid på sommaren låg vid fönstret som var öppet på nätterna. Hur man alltid har fått fylla ditt "lilla badkar" med vatten i badkaret. Hur vi har hittat dig på de konstigaste ställena hemma i huset. Jag kommer ihåg hoppet du gjorde varje dag när man kom bakom dig och du blev rädd då du inte hörde. Hur du har hoppat upp till en i sängen när man ska sova. Hur du alltid låg och kollade på oss när vi satt i vardagsrummet och kollade på tv. Hur du alltid la dig på mina läxböcker när jag pluggade. Hur du och jag har legat med ansiktena mot varandra och tillsammans kollat på TV. Hur du har smitit ut på sommaren till skogen men ändå hittat hem då du var en innekatt. Hur du på vår vita bänk ute i trädgården alltid har legat på sommaren i flera timmar. När jag har hittat dig längst in i min garderob och håret från din päls är nu när jag kollar fortfarande kvar.. Hur du den sista tiden låg i flera månader i mitt rum på min stol och sov nästan hela dagarna. Hur jag har fått sätta mig i sängen med datorn då jag inte hade hjärta nog att flytta på dig från stolen.
 
Den senaste tiden somnade jag och Zimba tillsammans. Jag somnade medan jag tittade på henne, och hon tittade på mig. En kväll låg jag i någon timme med lite lyse i rummet och bara kollade på Zimba. Så vacker. Är så glad med henne, tänkte jag. När jag kom hem från skolan varje dag så log hon i min stol. Jag vaknade på nätterna den sista tiden över att hon kom och la sig bredvid mitt huvud, och vaknade av att hon låg kvar.
 
När Skrållan dog kommer jag ihåg hur du nosade på luckan, hur du letade i hela huset efter henne. 
Jag kommer ihåg när det var jag och Skrållan, och sedan var det du och Kaisa. Tillsammans blev vi ett. Vi var ett dreamteam på högsta nivån.
Jag minns även när Tufsi kom. När du sista tiden visade för henne att det var du som ägde huset. Precis så som Skrållan visade för dig när du kom. Jag såg så mycket Skrållan i dig på sista tiden. Ni var så lika på något vis. Skrållan och du hade så roligt tillsammans, och även du och Tufsi. När du och Tufsi lekte så tänkte jag på Skrållan, tänk om hon levt, vad ni alla tre hade haft roligt tillsammans.
 
 
Det var den 20 november 2014. Zimba hade börjat blöda i oktober men gjorde det nu igen, och började gå konstigt. Hon blev bara smalare och smalare för varje dag och hon kräkte ut medicinen hon fått i några veckor. Vi åkte till veterinären och fick reda på att hon hade problem med magen. Njurvärdena var högre än vad de skulle vara. Njursvikt. Precis som Skrållan. Jag blev arg, ledsen, och trött. Båda mina katter jag haft så länge hade fått samma jävla skit, tänkte jag. Jag trodde nästan det värsta, då Skrållan dog direkt pga det.
Zimba fick speciell kost och smärtlindring. Hon var gammal, hon hade haft bra år hos oss. Jag trodde detta var slutet för Zimba. Jag hade fel, för hon blev bättre i några veckor och under julen.
 
 
Klockan var 12:07, 17 januari 2015Vädret var så fint men världen kändes så mörk. Veterinären ringde tillbaka då vi hade sökt de. Dagen innan hade jag varit med Zimba hela kvällen då vi hade legat i soffan på vårat ställe tillsammans och kollat på tv. När vi skulle gå därifrån skulle hon hoppa ner. Hon kunde knappast det och halkade. Hon gick konstigt och började bete sig så som Skrållan gjorde sin sista tid. Vi kunde inte göra något. Under dagen fick hon vara i badrummet men försökte ändå gå in till mitt rum och lägga sig i ett hörn för att vara själv. Innan vi åkte till veterinären så tog jag henne i min famn och gick till stolen i mitt rum och sa "denna stol kommer alltid vara din".
 
Om vi inte skulle åka till veterinären så skulle hon bara tyna bort. Hon var så smal och hade gått ner 300 gram. Veterinären sa att hon såg en enorm skillnad på Zimba sedan vi var där sist, och det var inte positivt. Vi hade gjort allt, verkligen. Vi kunde inte göra mer. Njurarna hade lagt av helt. Hon kämpade verkligen in i det sista.
 
Vi valde att låta henne få somna in. Det var bland det jobbigaste jag varit med om. När vi alla stod där och klappade henne medan hon höll på att somna in. Jag satt ner och kollade henne in i ögonen. Hon kollade in i mina. Jag såg hur de sakta blev tyngre och tyngre. När hon sedan tog sitt sista andetag så stog vi alla vid henne. Klockan var 13.56. Det var så jobbigt för oss alla. Hennes ögon var öppna när hon var helt borta och det var så jobbigt o se, samtidigt som hon somnade in väldigt lugnt och hon visste att vi var med henne.
Hon ligger nu begravd jämte Skrållan, och en bit av deras hår ligger i samma ask. ♡
 
 
Hon dog mitt framför ögonen på oss. Det var tungt men det bästa som kunde ske just då. Jag upplevde Skrållans död igen och därför blev allt så jäkla jobbigt nu igen. Jag minns denna smärta så väl. Det känns som att ens hjärta bara går isär, bara sådär.
Varför gör det så ont? Hur kunde jag förlora något så vackert som henne? Hur kunde jag förlora två bästa vänner på så kort tid? Hur? Hon blev 17 år, och jag är så glad över att hon blev så gammal som hon blev. Men det spelar ingen roll, för det gör fortfarande lika ont. Det känns fortfarande i hjärtat.
 
Tack allihopa för er omtanke. Ni som alltid skriver och hör av er, och tack till Emil som har varit hos mig hela natten och igår. Jag är er alla evigt tacksam, och jag glömmer inte vilka ni är som visar sån omtanke. Det ska ni veta. Det betyder mycket. 
 
Min lilla vackra prinsessa, lova mig att galoppera mycket uppe i katthimlenVaka över mig och familjen varje dag. Stolen på mitt rum kommer alltid vara din plats. Platsen i soffan kommer alltid vara tom, där skulle du varit. Det kommer inte bli detsamma utan dig att ligga i soffan hela dagen och kolla på serier, och kolla vänster, och där ligger inte du. Att somna, och kolla i min stol, den är tom. Helt tom. Det gör ont, så ont. Men jag vet att under detta dygnet har du och Skrållan funnit varandra igen. Lova att aldrig lämna varandra igen.
 
Rest in peace. I will always love you.
8 augusti 1997 - 17 januari 2015

Kommentarer
♥ Emma Grann Fotografi

:( <3

2015-01-18 @ 20:18:45
Blog/URL: http://emmagrannfotografi.se/
♥ Ida - foto & häst

åh min finaste dubb, tänker på er. Finns alltid, det vet du ♥♥♥♥♥

Svar: Tack det vet jag bästa vän ♥♥♥
FOTOBLOGG av Ida ♛

2015-01-18 @ 20:21:28
Blog/URL: http://prinsesc.blogg.se/
♥ ebba

men åh :( <3

2015-01-18 @ 20:22:05
Blog/URL: http://nouw.com/ebbafridstrom
♥ Julia Svensson

Åh så himla fina bilder!!

sv: Ja det var verkligen såå mysigt! Så lite så!♡ Kramar

2015-01-18 @ 20:49:33
Blog/URL: http://juliiasvensson.blogg.se/
♥ Sara

åh, beklagar! :(♥

2015-01-18 @ 21:00:52
Blog/URL: http://www.sarabostrom.webblogg.se
♥ saarah

va jobbigt..älskade era gammal bilder..beklagar sorgen :(
Och förresten jag har en ny blogg nu..ifall du kommer ihåg så hette jag fashionispiration i nattstad.

2015-01-18 @ 21:07:45
Blog/URL: http://nouw.com/saarah
♥ Annika

Själv dog min kanin i slutet av 2014. Han blev riktigt sjuk under jul 2013, men blev aldrig helt återställd :( Orkade kämpa och att ha livsglädjen kvar över ett helt år. Sedan tog krafterna slut och han är så värd att få vila nu.

Vila I frid Zimba, styrke kram till dig <3

2015-01-18 @ 21:08:49
Blog/URL: http://blogofphoto.webblogg.se
♥ Anna

Usch, vad jobbigt. Grät mig igenom inlägget. Skönt att hon fick ett så älskat och fint avslut på sitt långa liv <3

Svar: Vi såg Interstellar. Väldigt bra!

2015-01-18 @ 21:08:57
Blog/URL: http://annaterneborg.blogg.se
♥ Anna

Svar: Ja, det har inte varit helt fel alltså. Mer sådana helger åt folket säger jag :)

Den var väldigt bra, inte den bästa jag sett, men helt klart sevärd :)

Hoppas du får ett fint avslut på en jobbig helg!

2015-01-18 @ 21:19:49
Blog/URL: http://annaterneborg.blogg.se
♥ Lydia Elstig

Så otroligt fint inlägg. Läste allt och tårarna bara rann utför mina kinder. Har själv förlorat många katter, dom har dock bara varit nått år, men dom har blivit överkörda, dött av sjukdom, avlivad och en annan hemsk grej, och det är verkligen fruktansvärt jobbigt..♥

2015-01-18 @ 21:24:59
Blog/URL: http://lydiaelstigs.blogg.se/
♥ Johanna Utterberg

Åh, vad sorgligt.

sv: Tack så mycket för pushningen, jag får blicka framåt och längta till semestern! :)

2015-01-18 @ 21:31:23
Blog/URL: http://johannautterberg.blogg.se/
♥ emelie andersson

sv: okej vad roligt, alltid kul att hitta saker som man blir lycklig av :)

2015-01-18 @ 21:37:25
Blog/URL: http://emeliiiiieandersson.blogg.se
♥ Sofie♥

Åh tårarna bara rinner när jag läser det här,vila i frid Zimba och massamassa kramar till dig!<3

2015-01-18 @ 21:40:42
Blog/URL: http://sofieiistheking.blogg.se
♥ Hanna

Åh vad fint ändå, men beklagar sorgen. Katter kan verkligen bli en verklig del av familjen :(

2015-01-18 @ 21:44:25
Blog/URL: http://hannasignelovisa.blogg.se
♥ Mathilda Henriksson

Så himla fina bilder. Beklagar verkligen det som hänt. Det är det absolut värsta med sällskapsdjur som man kommer så nära, för en dag tar det slut. Massa styrkekramar<3

2015-01-18 @ 21:58:21
Blog/URL: http://mathildahenrikssonn.blogg.se/
♥ sarah

Åh fin katt synd att dina djur försvinner så där lider med dig :(

2015-01-18 @ 22:01:02
Blog/URL: http://klarahs.blogg.se
♥ Josefine ♔

Åh :( Har själv förlorat pissemiss, det gör så fruktansvärt ont. Så förstår verkligen på ett ungefär hur du måste känna (alla känner ju olika). Fantastiskt fina bilder, usch så ledsamt :( Styrkekramar till dig <3

2015-01-18 @ 22:22:43
Blog/URL: http://jlandgrens.se/
♥ Vilma

Åh finaste Ida! Jag förstår knappt att detta händer dig.. Men du är fan en av de starkaste människorna jag känner så jag vet att du tar dig igenom detta! Tänker på er <3

Svar: Tack så mycket fina Vilma ♥ är så glad att jag har en sån fin människa som du vid min sida, tack. ♥
FOTOBLOGG av Ida ♛

2015-01-18 @ 22:27:26
♥ KassandraPalma

Må hon vila i frid! Så fin❤️

2015-01-18 @ 23:10:39
Blog/URL: http://kasssandra.blogg.se
♥ rebeccafornstedt.blogg.se

Fina du, jag beklagar förlusten av din katt!

2015-01-18 @ 23:11:04
Blog/URL: http://rebeccafornstedt.blogg.se/
♥ MALIN

Nä vad ledsen jag blir...... Så himla fint skrivet. Jag beklagar verkligen <3

2015-01-18 @ 23:11:45
Blog/URL: http://malinkirstine.se
♥ Elin

Nej så himla tråkigt! :'( ♥ Att förlora någon som står en så nära är verkligen inte alls kul. :(
Sv: Ja eller hur! Man får verkligen en sådan nostalgi också! :'D Det är verkligen så stor skillnad på de tre linjerna, men de har alla tre saker som jag är intresserad utav, haha! Tack så mycket! :'D

2015-01-18 @ 23:29:16
Blog/URL: http://moustasch.blogg.se
♥ A D E L I N A - MAKEUP & BEAUTY

Nej vad jobbigt.. <3 Jätte fint skrivet + fina bilder. RIP <3

2015-01-19 @ 01:06:11
Blog/URL: http://nouw.com/adelina
♥ Emelie

Ååh.. :( ♥ Jättefint inlägg, så fint skrivet!

2015-01-19 @ 01:19:15
Blog/URL: http://ewelies.blogg.se
♥ Mina

Så fint inlägg. Beklagar :/

2015-01-19 @ 02:27:35
Blog/URL: http://miiinaaa.blogg.se
♥ Pauline

åh så tråkigt beklagar verkligen :(
jättefint inlägg <3 så fina bilder, verkligen jättesöt.
vi hade också en kisse som njurarna lav på :(

2015-01-19 @ 09:31:17
Blog/URL: http://lillafrokenhurtig.se
♥ Flisan

Sv: tack så mkt :D

2015-01-19 @ 10:12:15
Blog/URL: http://nouw.com/fbb
♥ Alice

Så fint inlägg. <3

2015-01-19 @ 10:22:20
Blog/URL: http://lallizzlife.blogg.se
♥ Kajsa-Stina

Så otroligt fint och berörande inlägg kära du♥ Det är så hemskt när man förlorar någon som betyder så mycket för en. Oavsett om det är en person, ett djur eller vadsomhelst. Det är viktigt och bra att kunna prata om det och bearbeta sorgen genom att skriva ner texter men även prata med andra människor om det. Stor kram♥

2015-01-19 @ 11:00:15
Blog/URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
♥ hjjonsson.blogg.se

Åh så vacker! Jag beklagar sorgen!

2015-01-19 @ 11:22:24
Blog/URL: http://hjjonsson.blogg.se/
♥ marina

sv. Visst är det. :)

Alltså jag sitter och gråter! Du har sådan fantastiskt förmåga att skriva allt med en enorm känsla! Beklagar sorgen ni fått uppleva än en gång med kort tid emellan. <3

Med detta sagt så borde du verkligen satsa på att skriva böcker. Om du kan få ner dina känslor i ord så bra att folk börjar gråta, du hade blivit en fantastiskt författare och dina böcker hade blivit bästsäljare!

2015-01-19 @ 12:24:51
Blog/URL: http://marinapalme.blogg.se
♥ Cornelia

Så tråkigt! Ledsen för er skull. Det är jobbigt att förlora något som betytt mycket, men jag hoppas att er fina misse får det bra däruppe.

2015-01-19 @ 12:30:34
Blog/URL: http://corneliae.blogg.se/
♥ Anna

Svar: Ja, den är riktigt bra :)

Hoppas du får en bra måndag!

2015-01-19 @ 12:30:48
Blog/URL: http://annaterneborg.blogg.se
♥ Elin

Åhh, nej... vila i frid. :(

2015-01-19 @ 13:05:28
Blog/URL: http://ptelin.disciplin.se
♥ Karin Lygnersjö

Sitter helt gråtfärdig då jag vet hur det är att låta sitt djur somna in, det gör så ofattbart ont :'( JAg lider med dig så otroligt mycket så du anar inte. MASSVIS med styrkekramar från mig och mina små pälsbarn här hemma <3

2015-01-19 @ 13:51:27
Blog/URL: http://karinlygnersjo.blogg.se/
♥ Erika

Så berörande inlägg, sitter här med tårarna i ögonen.. det är inte kul när ens djur dör och får somna in, kan inte ens föreställa mig hur jag ska kunna leva utan mina katter.. styrkekramar till dig <3

2015-01-19 @ 15:06:36
Blog/URL: http://icanpikan.blogg.se
♥ Felicia Remmhagen

Läste igenom hela inlägget och fick tårar i ögonen..:( Har varit med om det själv och det är fruktansvärt. Man känner sig helt tom. Jag lider med dig <3

Kika gärna in på min blogg när du har lust! :( Kram

Svar: tack så jättemycket ♥ kram
FOTOBLOGG av Ida ♛

2015-01-19 @ 15:39:53
♥ Johanna Utterberg

Hoppas det känns lite bättre idag iaf <3

sv: jaa, väldigt sött och gott! :)

2015-01-19 @ 15:49:57
Blog/URL: http://johannautterberg.blogg.se/
♥ Denise

Åh beklagar verkligen!! :( <3 Det är såååååå jobbigt och jag lider med dig! Styrkekram <3

2015-01-19 @ 16:21:27
Blog/URL: http://nouw.com/denisetiainen
♥ Tilly

åhh nej vad sorgligt. Väldigt bra och berörande inlägg. Kämpa för hennes skull. Vila i frid.. :(

Svar; Tack så jättemycket fina du. Kram

2015-01-19 @ 16:55:49
Blog/URL: http://tillyfridsen.blogg.se/
♥ LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Så fint text! Du berättar så fint. Jag började gråta när jag läste det här. Beklagar verkligen! Vet ju hur det känns... :( <3

2015-01-19 @ 17:13:50
Blog/URL: http://babustylee.webblogg.se
♥ ebba

svar: ja supermysigt!
hoppas du inte är allt för ledsen <3

2015-01-19 @ 17:14:55
Blog/URL: http://nouw.com/ebbafridstrom
♥ Flisan

sv: haft en bra start på veckan? :)

2015-01-19 @ 17:19:35
Blog/URL: http://nouw.com/fbb
♥ Beatrice Jakobsson - Fotografi

Men neeeeeeeej! :( Styrkekramar till dig!

2015-01-19 @ 17:44:03
Blog/URL: http://beattriicee.blogg.se
♥ Anna

Tänker på dig, förstår dig precis hur du känner dig precis nu. Det är så jobbigt när sånt här händer. Hoppas att du mår bättre snart och allt blir bra <3

2015-01-19 @ 18:01:41
Blog/URL: http://aannab.webblogg.se
♥ Ida

Ååååh! Jätte fin text! Beklagar :/

2015-01-19 @ 18:33:28
Blog/URL: http://alwaysida.blogg.se
♥ Johanna Utterberg

sv: åh tack så mycket, ska bli så mysigt att krypa ner där sen! <3

förstår det, men precis som du säger så känns det förhoppningsvis bättre med tiden. Huh. ♥

2015-01-19 @ 18:38:14
Blog/URL: http://johannautterberg.blogg.se/
♥ jonna

Usch, så tråkigt. Vi har precis också avlivat en katt i min familj. Det är verkligen en familjemedlem som försvinner, och det är så jobbigt. Men man får ju tänka att dom har det bättre nu! Kram

2015-01-19 @ 18:41:47
Blog/URL: http://jonnaalm.blogg.se
♥ Karin Lygnersjö

Sv: Så lite så, det är så otroligt hemskt med den känslan. För mig är mina djur mina barn, inte så att jag behandlar dom som ett men samma band.
Det kanske låter överdrivet men jag älskar dom helt villkorslöst <3
Ja tror absolut att man kan känna ungefär samma och kag tror helt klart att vi är lika där <3
Jag tänker på dig och hoppas du kan hantera smärtan på ett så bra sätt som möjligt <3

2015-01-19 @ 19:06:20
Blog/URL: http://karinlygnersjo.blogg.se/
♥ Caroline Blomberg

men usch inte kul alls :( massa kramar till dig!

2015-01-19 @ 19:18:50
Blog/URL: http://carolineblombergs.se
♥ Nathalie Tegelstam

Men åh gumman då! Tänker på dig, massor med styrkekramar <3

2015-01-19 @ 19:59:08
Blog/URL: http://nathalievictoria.com
♥ Boel

Ursh, det är hemskt att förlora djur.
Har varit i samma situation och det är otroligt jobbigt, att förlora att en familjemedlem och bästavän.
Vila i frid <3

Sv: Tack!

2015-01-19 @ 20:40:21
Blog/URL: http://boelish.blogg.se
♥ Julia Svensson

sv: Vad roligt att du gillade det! Haft en bra måndag? KRam♥

2015-01-19 @ 20:56:10
Blog/URL: http://juliiasvensson.blogg.se/
♥ Anna ♥ FOTOMEDMERA - fotoblogg med inslag av musik, film, konst & vardag

Usch, så hemskt. Jag har, tack och lov, ännu inte haft ett husdjur som dött så jag har inte behövt känna den smärtan. Men jag är väldigt oroad över det när jag och min pojkvän nu ska skaffa en hund och jag vet att den någon gång kommer somna in.

Jag antar att det gäller att komma ihåg allt det positiva. Ni gav Zimba ett liv som hon inte skulle haft utan er, det är en jättestor grej! Tänk vilken skillnad ni gjorde i hennes liv. Att ta in henne, när hon var så gammal, och dessutom hade massa "fel" - vanligtvis hade hon nog avlivats redan då. Men hon fick flera år med er som hon uppskattade väldigt mycket!

Det är okej att sörja. Man ska inte hålla det inne och tänka att "det var bara ett husdjur", så som många kan tro (när de inte haft husdjur själv). Det är inte bara ett husdjur, det är en vän och en familjemedlem.

Så, sörj ett tag men tänk sedan på allt positivt med Zimba och då kan du komma ihåg henne utan att bli ledsen. Du kan istället skratta åt tokigheter hon gjorde och tänka på hur hon har det i katthimlen :)

Styrkekramar! ♥
(förlåt för lång kommentar, btw...)

Svar: Tack snälla för din omtanke, betyder mycket ♡åh men var ändå inte rädda för att skaffa en hund... för hur mycket det ändå svider när husdjuren dör så tillför de så mycket glädje och man har så härliga år med de. Oförglömliga år ♡

Åååh herregud! När jag läste din kommentar på mattelektionen så började jag gråta! Tack tack tack för din kommentar och be inte om förlåtelse för att det blev långt! Du hjälpte mig ♡♡

Så sant som du skriver att det verkligen inte bara är ett husdjur, utan det blir verkligen en familjemedlem åh♡

och sen det att man ska sörja ett tag och sedan tänka på det positiva känner jag igen mig så mycket i. För när jag förlorade min förra katt så grät jag så mycket och glömde ett tag de bra stunderna utan tankarna från när hon var så dålig innan hon dog fortsatte förfölja mig och jag kunde inte sluta tänka på det.
Nu idag kan jag sitta och skratta åt saker hon och jag gjorde tillsammans, och jag ser det på ett annat sätt. Så kommer jag nog göra med Zimba också sedan ♡ Massa kramar till dig och tack för din kommentar!
FOTOBLOGG av Ida ♛

2015-01-19 @ 21:46:17
Blog/URL: http://fotomedmera.blogg.se
♥ Josefin

Va tråkigt! :( Vila i frid! Kram

2015-01-19 @ 22:23:35
Blog/URL: http://josseborje.blogg.se/
♥ Anna

Svar: Ja, det är den också :) Verkligen ett hett tips!

2015-01-19 @ 22:55:05
Blog/URL: http://annaterneborg.blogg.se
♥ Mina

Redan kommenterat detta inlägg en gång tidigare, men jag hoppas du mår bra med tanke på att du inte har bloggat :/

2015-01-20 @ 00:08:25
Blog/URL: http://miiinaaa.blogg.se
♥ Flisan

Sv; sorry svarade lite hastigt :/

2015-01-20 @ 07:30:39
Blog/URL: http://nouw.com/fbb
♥ Pauline

det var verkligen en fin katt :( kram

2015-01-20 @ 08:40:09
Blog/URL: http://lillafrokenhurtig.se
♥ Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Finaste Ida. Vad ledsen jag blir att läsa detta:( Vet ju att det inte var längesedan ni förlorade er andra katt och att behöva uppleva detta igen, på så kort tid, det måste vara det värsta som finns.
Jag tänker på dig och hoppas du orkar kämpa på. Tänk på att ni gav henne det bästa hemmet hon kunde få under sina sista år ♥♥
Styrkekramar♥

2015-01-20 @ 10:05:06
Blog/URL: http://patriciac.blogg.se
♥ Lydia Elstig

Just nu efter jag läst detta och igår attackerar min örn min katt.. Han kämpar men örnen försvinner, och katten med, men han kom undan men sprang ut i skogs och har inte kommit tillbaka och han är nog antagligen väldigt skadad eller har han dött nu under natten i kylan.. Min lilla prins, har förlorat så många katter och nu vill jag bara det bästa..:(♥

2015-01-20 @ 10:58:46
Blog/URL: http://lydiaelstigs.blogg.se/
♥ marina

sv. Åhh så lite så fina du! Kramar till dig också! <3

2015-01-20 @ 11:39:44
Blog/URL: http://marinapalme.blogg.se
♥ ebba

svar: ja supermysigt <3 förstår det , men en dag känns allt bättre, jag lovar <3
kramisar

2015-01-20 @ 11:52:47
Blog/URL: http://nouw.com/ebbafridstrom
♥ Saga Hunesjö

Åh vad sorgligt:( Kram på er!

Sv: Ja just nu så gör vi bokomslag men vi har gjort mycket med photoshop, indesign och Adobe Premier. Ni då?

2015-01-20 @ 13:53:18
Blog/URL: http://sagahunesjo.blogg.se
♥ i vätan på lilla J ❤️

Vad fint skrivet! Blev alldeles tårögd och fick en klump i halsen. Skickar verkligen tusen miljarder styrkekramar. Vet hur det känns att förlora sin bästa djur vän, det är hemskt och en bit av sig själv dör lite med dom. Hoppas du mår bättre snart. KRAM! ♥♥

2015-01-20 @ 13:57:32
Blog/URL: http://barnett.blogg.se/
♥ ssanna.blo.gg

Så fint inlägg! Läste allt! Så himla hemskt! kärlek<3

2015-01-20 @ 14:47:54
Blog/URL: http://ssanna.blo.gg/
♥ Ninni - Vimsiga mamman

Såå fin

2015-01-20 @ 14:58:00
Blog/URL: http://ninnzan.se/
♥ Sarah

Va tråkigt :(

2015-01-20 @ 16:15:40
Blog/URL: http://CheerSarah.devote.se
♥ Celine

Men alltså nej så tråkigt! Blev så ledsen när jag läste det här :( <3

2015-01-20 @ 17:49:22
Blog/URL: http://celinelf.blogg.se
♥ Beccyy

Det här inlägget gjorde mig helt tårögd. Styrkekram! <3

2015-01-20 @ 17:58:11
Blog/URL: http://beccyy.blogg.se
♥ Anna

Tårarna lämnar spår i sminket på min kind - fy så jobbigt det måste vara att säga farväl till någon som står en så nära. Jag kan inte ens tänka mig in i den situationen, katter är så fina djur. Men Zimba har det säkert jättebra där hon är nu, och du får STÅ STARK ♥

2015-01-20 @ 20:39:23
Blog/URL: http://annarydhs.blogg.se
♥ Line

Men ååh! Heliga birmor är verkligen så fina

2015-01-20 @ 20:41:01
Blog/URL: http://liinedalen.blogg.se
♥ Denise

Stor styrkekram till dig vännen ♥♥

2015-01-20 @ 22:41:48
Blog/URL: http://flingans.nu
♥ Angelica Bengtsson Fotografi

Usch så himla jobbigt, förstår verkligen dig!! Skickar massa styrkekramar!!!!

2015-01-21 @ 21:39:41
Blog/URL: http://angelicabengtsson.blogg.se♥ Namn

♥ E-mail (ser bara jag)

♥ Din blogg
Follow on Bloglovin
Trackback