The days in Sydney

2018-03-26 11:05:43
Backpacking 2018 Daily  2 kommentarer
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 

I Sydney spenderade vi 6 dagar, vi bodde på Sydney Backpackers. När vi först kom dit tänkte vi båda, vaaaad är detta. De flesta som bodde där var typ 50 år, hostelet var allmänt skumt. Men tusan vad vi trivdes sedan haha. Vi kände oss verkligen som hemma då våra roomies inte brydde sig ett shit hur mycket vi skräpade ner i vårt rum haha, våra kläder låg överallt. Vi festade där inne och allt, hostelet var bara allmänt chill. Första kvällen gick vi ut med några från Karlshamn faktiskt på 2 klubbar och kom hem halv 5, jissus, men var roligt hahah.

 

I lördags åkte jag och Wilma till botaniska trädgården, älskar det där, så mysigt och fint. Var otroligt varmt denna dagen och det var även St Patrick’s day. Vi tog med oss lite smått och gått och när vi väl var där så träffade vi två australiensare, Finn och Justin, som också var sugna på att fira St Patricks day, så slutade med att vi umgicks med de fram till klockan 8 på kvällen. Vi gick till några barer och tog drinkar och öl, bara strosade runt, sjöng över hela Sydney hahah. Vi hade otroligt roligt. Jag och Wilma satt resten av kvällen på vårt rum och festade, har ingen aning vad tiden försvann iväg hahah. Slutade i alla fall med att vi gick ut och strosade runt tillslut och kom hem runt 2 tiden.

 

På söndagen var den varmaste dagen ever, 40 grader (!!!!!) helt otroligt. Man kunde ju knappt vistas i solen. Vi åkte i alla fall till Bondi Beach, tog ett dopp. Vi låg nog på stranden i 10 minuter sen var vi tvungna att leta skugga haha. Åkte till Opera huset och tog ett par drinkar. Det hela slutade med att vi på kvällen gick till Woolworths och gömde oss i deras kyl då det var så otroligt varmt. Woolworths är typ de enda stället man verkligen kan andas i Australien när det är så varmt.

 

I måndags hade vi ju utan tvekan den bästa dagen, skydiven. Heeelt otrolig!!!!!! På bussen tillbaka somnade vi som stockar, har aldrig somnat så hårt någon gång på en buss haha, likadant på kvällen.

I tisdags var vi fortfarande trötta, sov ett bra tag och åkte till Opera huset på kvällen och strosade runt.

 

I onsdags var det lite sämre väder. Jag och Wilma umgicks med vår roomie och festade till det då det var vår sista dag i Australien, var roligt och var ute på en klubb tills vi gick och la oss.

 

 

Australien har varit helt magisk! Har träffat vänner som jag vill behålla resten av livet. Vi har haft så galna och roliga stunder. Så otroligt bra väder och sjuka upplevelser!!!! Är mer än nöjd efter nästan 2 månader här. Nu befinner vi oss i vackra Nya Zealand!!!!

 

Kommentarer
♥ Angelica Wåhlin

Åh, så härligt! Det är verkligen ett drömresemål för mig :)

2018-03-26 @ 12:56:05
Blog/URL: http://angelicawahlin.se/
♥ Kimmey :)

Härliga bilder!

2018-03-27 @ 21:25:14
Blog/URL: http://bimbolie.blogg.se/♥ Namn

♥ E-mail (ser bara jag)

♥ Din blogg
Follow on Bloglovin
Trackback