Ge dig ut i världen!!!!

2018-05-13 20:34:00
Backpacking 2018 Daily  18 kommentarer
 
Åk, om du har möjlighet och viljan, boka en biljett och bestäm därefter. Allt löser sig! Den enda som kan stoppa dig är du själv. Jag hade viljan och har haft sen flera år tillbaka, såg min chans och bokade en biljett och tro mig, det var bland det bästa beslut jag någonsin tagit i hela mitt liv. Denna resan har jag verkligen lärt mig att bara leva i nuet, att saker och ting inte alltid blir som man tänkt sig och ibland blir dem det, att livet är så otroligt fantastiskt.
 
Jag har mött så många människor från olika nationaliteter. Britter, kanadensare, holländare, tyskar osv. Varje gång vi bytte destination började vi om med ett nytt boende och en ny omgivning. Alla dessa dagar där man gått runt med den där svettiga ryggan i 35 grader, de dagar alla ens kläder var skitiga och man fick köra en liten ursel raggartvätt och hänga upp över sängkanten som inte var den fräschaste alla gånger.... detta eviga packande, speciellt om man är den där stökiga typen som jag varit denna resa. Packa upp på ett nytt ställe, sedan nästa dag genast packa ner igen och sitta och skratta för man egentligen inte orkar för man är både trött och bakis. Jag saknar det, vartenda liten sekund av det. Jag saknar när vi alla på världens största sandö Fraser Island o satt där helt glittriga i ansiktet av svett och hade otroligt mycket med sand överallt. När vi somnade på däck under vår segling och när vi sedan vaknade öste det ner. Jag saknar när vi sjöng I'm a Barbie Girl mitt ute i ingenstans på en buss i Carins. Jag saknar när vi kajakade och blev dragna tillslut för de tyckte vi tog för lång tid på oss, när vi gick från ett hostel till ett annat mitt i natten mitt i Nya Zeeland, ute i ingenstans, bäckmörkt, inga lampor och inga läten. Det var då man märkte hur långt man var hemifrån. När vi satt ute med våra täcken i en botanisk trädgård och kollade på Mamma Mia. När vi åkte upp flera tusen meter upp i luften med ett litet flygplan och hela magen pirrade av nervositet. Jag saknar när man var tvungen att vara så tyst som möjligt efter en utekväll när vi kom in i ett 14-bäddsrum och då försöka hoppa upp i sin sandiga ostabila säng.
 
 
Backpackerlivet är inte alltid ett lyx, men det är det som är charmen. Allt vi gjorde varje dag, dykning, camping, segling, skydive. bungy, bada i vattenfall, mata känguru, köra i vänstertrafik och knappt veta om man kommer överleva haha... and so on.... åh det finns så mycket som jag hade gjort om! Att var 3-e dag i alla fall komma in i ett nytt rum och möta nya människor från olika delar av världen, att göra den där torra pastan när man inte hinner göra någon annan mat, att sitta på bussen och göra wraps med vanlig aioli, ost och tomater. Man fick nöja sig, och tusan vad jag älskade det livet. Backpacking är inte för alla, men det var verkligenn något för mig. Jag hade ingen aning om hur jag skulle tycka om det, men man vet ju inte förrän man testat.
Man tar ett stort steg ut ur livet och lär känna sig själv. Man upptäcker nya sidor hos sig själv, både bra och dåliga. Man utmanar sig själv och vågar göra det där man alltid varit lite rädd för.... och sånt man alltid velat göra! Det är fest, varje dag om man så skulle vilja. För om det är några som inte bryr sig om vilken dag det är i veckan så är det backpackers, hur underbart!!!!! Det bästa med hela resan var alla männniskor vi träffade och att vi alla var där av samma anledning, bara leva livet och se något nytt varje dag.
 
Jag åkte hem och kände mig så otroligt mycket starkare i mig själv med så otroligt fina minnen och upplevelser att tänka och titta tillbaka på. Jag hade velat göra om allting igen! Samtidigt som det känns som 3 månader flög förbi så känns det som väldigt väldigt längesedan när jag, Wilma och Matilda satt där på flyget till Sydney. Denna resan är större än något annat jag någonsin gjort. Alla platser och allt vi gjort, alla minnen som man bär med sig.. Jag tipsar verkligen om att åka tillsammans med någon, skulle inte få för mig att åka själv, men det är det många som också gör! Men att komma hem och dela alla dessa minnen med någon och känna tryggheten när man är iväg är oslagbart!
Åk, tänk inte så mycket utan bara gör det, man ångrar bara sakerna man aldrig gjorde!

Kommentarer
♥ Tina

Sv: Ja de var verkligen en jättemysig helg :)
Men åh vad fina bilder! Gud vad häftigt med bungyjump och grejer! Vilka upplevelser! :)

2018-05-13 @ 20:58:13
Blog/URL: http://nouw.com/tinafalkestad
♥ Linnéa

Men åh, sååå härliga bilder <3

2018-05-13 @ 22:36:42
Blog/URL: http://linnealiebig.blogg.se
♥ Maria

Att detta är ett minne för livet det förstår jag :) Härliga och fina bilder!!

2018-05-13 @ 23:32:47
Blog/URL: http://gairamsbilder.blogg.se
♥ Denise

Vilket äventyr!! <3

2018-05-14 @ 07:32:12
Blog/URL: http://hundlivet.se
♥ Pauline Hurtig

kan tänka mig att man växer mycket som person :D

2018-05-14 @ 20:03:23
Blog/URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
♥ maja söderberg

men wow, blir sååå sugen på att själv åka ut!

2018-05-14 @ 21:24:40
Blog/URL: http://majasoderbergs.devote.se
♥ Julia HW

Men åh så härligt inlägg!

2018-05-14 @ 21:28:16
Blog/URL: http://juliahellgreen.se/
♥ Wanderlust by Jona

Alltså snacka om en oförglömlig upplevelse! Man växer ju så himla mycket som person av att resa! :)

2018-05-15 @ 09:31:12
Blog/URL: http://wanderlustbyjona.com
♥ Angelica Wåhlin

Tycker verkligen att backpacking är så häftigt! Har aldrig gjort det själv & kommer nog aldrig göra då jag själv inte hade klarat att bo på halvdana hostels till & från, inte alltid ha rena kläder osv (jag är jättetöntig, jag vet ;)), men jag tycker det är så jäkla häftigt att folk vågar & upplever så mycket!

2018-05-15 @ 10:24:37
Blog/URL: http://angelicawahlin.se/
♥ Alice Larsdotter

Mitt mål att jag ska backpacka, helst snart. Om något år!!! Känns som det är en resa man borde få göra och vara med om.

2018-05-15 @ 11:52:13
Blog/URL: http://alicelarsdotter.blogg.se
♥ sara

Härliga Bilder :)

2018-05-15 @ 21:29:19
Blog/URL: http://sarakarlson.blogg.se
♥ NICOLE

Å så härligt och inspirerande att läsa :D så modigt och gjort och vilken resa och upplevelse! =)

2018-05-16 @ 12:15:30
Blog/URL: http://nouw.com/nwistrand
♥ Louise

Håller helt klart med dig!! Härliga bilder! :D

2018-05-16 @ 14:17:31
Blog/URL: http://louiseelinore.com
♥ Celine

Tror verkligen inte att backpacking livet är för mig men du fick mig ändå att bli så otroligt sugen när jag läste detta haha! Har varit så kul att få se på instagram, du har ju verkligen levt <3

2018-05-16 @ 22:06:12
Blog/URL: http://nouw.com/celinelundqvists
♥ sarah

aaaa det var gött =)

2018-05-17 @ 13:00:25
Blog/URL: http://klarahs.blogg.se
♥ Jessica Högberg

Underbara minnen och fint beskrivet <3

2018-05-17 @ 21:37:22
Blog/URL: http://lchftrollet.blogg.se/
♥ Tina

Sv: ja visst var dom snygga! :)
Så himla bra skrivet! Det spontana är oftast det som blir roligast! Vilken härlig resa, även fast de blev en del raggarduschar på kläderna och det, men de funkar ju de med! Ha en fantastisk helg! :)

2018-05-18 @ 06:32:13
Blog/URL: http://Nouw.com/tinafalkestad
♥ JoJo

så härliga bilder! jag älskar att resa :)

2018-05-19 @ 10:30:54
Blog/URL: http://nouw.com/rockdoll♥ Namn

♥ E-mail (ser bara jag)

♥ Din blogg
Follow on Bloglovin
Trackback