friday

2014-02-28 23:30:00
Daily Outfits Shopping Självporträtt  28 kommentarer
 
ÄNTLIGEN FREDAG! Denna veckan i skolan har bara varit så jobbig känner jag, och nästa kommer också bli det då vi har något varje dag i skolan, typ prov/läxförhör. Idag var det jättekallt ute och i med att de som fixar vårt badrum skulle komma tidigare så gick jag upp 06.40, men började inte förrän 08.30. Hann kolla på det nyaste Twisted avsnittet och sen körde pappa mig till skolan. På bilderna har jag mitt nya linne som jag köpte på Bik Bok, och jag köpte även ett annat som ni nog kommer att få se i vår. Ikväll har jag träffat Emil, och det var superroligt! Kom nästan precis hem och ska nog snart sova. Jag, mamma och kaisa har även namnsdag idag: MARIA! Grattis till alla andra som heter Maria oxå!

Nicholas Sparks

2014-02-27 20:09:00
Daily Filmer  20 kommentarer
              A Walk to Remember 2002                                                        The Notebook 2004                                                  Safe Haven 2013
         Message in a Bottle 1999                   Nights in Rodanthe 2008                             The Last Song 2010                                    The Lucky One 2012
 
 
Klicka på bilden längst upp för att se trailern. Klicka på namnen för att se filmernas trailer.
Info: Redigering: jag. Bilder: Google.
 
Dessa är utan tvekan de bästa filmerna som jag någonsin har sett (I'm not lying). Jag säger bara en sak: God bless NICHOLAS SPARKS. Jag hoppas att det kommer en till film snart för efter jag hade sett klart alla dessa så var jag helt speachless. Som ni nog vet så är Dear John min favoritfilm sedan 2010, finaste filmen. Kan trailern utantill haha. Jag tänker på denna film MINST en gång i veckan, av olika anledningar. Har även läst boken, och sitter och gråter då också. Älskar ju Channing oxå. Har aldrig gråtit så mycket åt någon film som gör när jag ser dessa, och de är bara så himla fantastiska. "I cry at every Nicholas Sparks movie, and that's why I love them so much." Favoriterna efter Dear John är A Walk to Remember, The Notebook och Safe Haven. De andra är helt underbara också, det var ett tag sen som jag såg de tre sista, måste se om alla snart igen. Till exempel the Last Song bara gråter jag när jag ser trailern, och då ska vi bara inte tala om när jag ser The Notebook haha. Nicholas Sparks skriver så himla rätt bara, jag vet inte hur jag ska beskriva hur mycket jag älskar dessa filmer och denna underbara Nicholas som har skrivit dessa. Om man nu kan säga att filmer på något sätt förändrar ens liv, så kan jag säga att dessa filmer har förändrat mitt för de har delat med sig så mycket lycka även om de är sorgliga, ALLA MÅSTE SE.

lite somrigt och allmänt prat

2014-02-26 09:20:00
Daily Fotografier Övrigt  19 kommentarer
 
Hej! Måste börja med att tacka för alla era fina kommentarer om mitt förra inlägg. Jag trodde inte alls att jag skulle få så fina kommenterar som jag fick, ni som verkligen bryr er och kommenterar fina saker, ni är underbara människor! De kommentarerna har gjort så att jag har börjat gråta (känslig) men jag blev så himla glad, har aldrig fått finare kommentarer innan, tack! ♡ Fick bli två bilder från sommaren, och de dagar som solen har varit framme i år har mestadels bara varit positiva dagar, för när solen är framme blir man extra glad. I måndags släppte jag plugget helt och likaså igår, för var bara så trött. Alla dessa prov stressar sönder mig och jag mår inte alls bra av det. Kolla in kalendern i klassen 9a på Stenbackas hemsida och kolla i mars månad :( Just nu cyklar jag nog till skolan för har idag sovmorgon (tidinställt). Något som jag är expert på är att antingen kommer prick när vi börjar eller att komma lite försent. Vet inte varför det alltid blir så men idag ska jag försöööka att cykla lite tidigare så jag i alla fall är där 5 min innan vi börjar. Gick upp tidigt idag för att bland annat se PLL, btw och just nu är det kaos i vårt badrum och kommer vara så 2 veckor framå för gör om helt där inne. Igår hängde jag med på pappas och Kaisas träning och de körde ett fyspass, så passade på att vara med lite! + att jag kör min "30 days challenge" här hemma varje dag oavsett hur trött jag är haha, det är bara att kämpa på när man vill ;)

När man tar ett svårt beslut

2014-02-23 22:04:00
Daily Fotografier It's me Träning/sport Åsikter/tankar Övrigt  27 kommentarer
Seriesegrare 2011
Laxacupen i Halmstad 2012
Hällaryd cup 2009
Kristianstad Arena 2013
Åhus Beach Soccer 2013
Sista seriematchen där det stod mellan att vinna serien eller inte vinna. Asarum - Karlskrona 2011
Kristianstad Arena 2013
Sista seriematchen där det stod mellan att vinna serien eller inte vinna. Asarum - Karlskrona 2011
Laxacupen i Halmstad 2012
Krigarmatch sent på kvällen september 2012
Tjejcup i Karlshamn 2013
Tabell 2011
Sista seriematchen där stod mellan att vinna serien eller inte vinna. Asarum - Karlskrona 2011
Seriesegrare!
Växjö FF sparken (cup) 2012
Åhus Beach Soccer 2013
Bullerby Cup 2010
Match mot Kalmar 2013
Åhus 2013
Från svag till stark
 
och efter 6 år har jag vandrat, sprungit, dansat på discon, gråtit av både lycka och sorg, kämpat, krigat, åkt iväg på cuper/matcher/träningsläger/avslutningar, med mitt älskade lag som mittfältare mest med nummer 14 på ryggen, och nu kan jag nu säga att det har varit den bästa tiden i mitt liv. I somras då gubben med solstolen gick över planen när vi skulle spela en match i Åhus glömmer vi nog aldrig, eller varför inte när Jörgen Jönsson kollade på vår match? Eller när vi vann hela serien när vi var 13 år? och när vi i Helsingborg sov 10 cm under våra fräscha matchställ som hängde ovanför oss, haha! Innan jag började på fotboll kan jag ju säga att jag var osäker, trodde inte på mig själv, hade inte mycket självförtroende överhuvudtaget. Tack vare fotbollen har jag fått mitt självförtroende, fått vänner för livet, och haft den bästa tiden i mitt liv. Varje gång som man har blivit tacklad ner på marken, har man gått upp som en mer självsäker person. När man har fått så mycket positiv feedback och har fått höra både det ena och det andra som har varit positivt, så älskar man det som man gör mer och mer, man älskar sig själv. Tack vare denna sporten, mina vänner, tränare och min familj som har varit delaktig så har jag blivit starkare än någonsin.
Att börja på fotboll kan vara bland det bästa beslutet som jag någonsin har tagit, och att sluta är det svåraste beslutet som jag någonsin har tagit i hela mitt liv. Jag kom ihåg i januari 2008 då jag började spela fotboll att jag första träningen inte ens kunde passa en boll. Kom ihåg när jag var där i Stenbacka gympasalen och skulle lära mig, det var inte det lättaste men jag brann för det nästan första dagen. Om man inte ville så kände jag att jag inte skulle komma någonstans, men jag ville. Alla dessa minnen, kommer att stanna i mitt hjärta i hela mitt liv och jag ångrar inte en sekund av något som jag har gjort som har med fotbollen att göra. Det handlade om lagkänsla, att tro på varandra och att vinna som ett lag och även förlora som ett lag.
Nu det senaste året så har mitt älskade lag försvunnit mer och mer för varje månad, Jag har mått väldigt dåligt, och har nästan inte visat det för någon, och att se när vi blev mindre och mindre i laget var bara hemskt.
Jag har alltid gått in med inställningen att aldrig ge upp, och jag har alltid haft viljan. När jag till exempel skulle slå min första straff uppe i Karlshamn på konstgräsplanen när alla står knäpptysta så var det helt tomt i mitt huvud, och lyckan när jag satte den var helt obeskrivlig. Jag letade upp den nu såhär några år efter, KLICKA HÄR för att se och bläddra till 24.45! När jag kollar tillbaka på videon när jag slår straffen så kan jag inte ens tänka mig att det var jag som slog den, för jag kom nästan inte ihåg någonting. Jag kom bara ihåg lyckan som brast ut när vi hade kommit vidare till final.
När jag har mått dåligt och har haft ont i huvudet pga allt tänkande så har alltid fotbollsplanen varit en plats där jag mår bra tillsammans med en boll vid fötterna och en plats där jag kan "rymma" till från allt som har varit jobbig ibland med alla läxor, det har varit mitt andra hem. Ibland har man bara fått känslan att man bara är så taggad på livet och vill verkligen visa att JAG KAN, och man vänder det som har varit negativt till positivt, det är något som jag oftast har gjort.
Det har inte alltid varit lätt under åren som jag har spelat, men det har gjort mig till en bättre människa. När jag då kom med i "zonlaget" år 2011 så kände jag också en oro och en nervositet, men jag klarade av det och tyckte att jag blev utvald av någon anledning, att jag var bra, och då växer man också som person.
 
Nu när mitt lag inte fanns längre så fick jag möjligheten att vara med i damtruppen, och jag ville börja träna där för att känna mig för, hur jag kände. Jag upplevde träningen och bemötandet väldigt positivt, och jag kände att jag skulle klara av de krav som ställdes för att vara med. Men slutet av förra året kände jag att suget för fotbollen inte infinner sig på samma sätt som innan, och det känner jag nu också. När jag går in för något och brinner för det, så går jag in med 100%, och det har jag tyckt att jag har gjort under alla mina fotbollsår. Nu brinner jag som sagt inte för fotbollen lika mycket som jag gjorde innan, och därför valde jag att sluta för någon vecka sen. Jag vill inte släppa fotbollen helt, utan ska nog vara lite tränare i Kaisas och pappas lag, så då "tränar" jag fotboll ändå.
 
Det bästa som fotbollsspelare har nog varit att få lära sig, att få lära sig att INGEN ska få trycka ner mig, och ingen ska få känna mig dålig på något, att aldrig tvivla på mig själv, att jag är bra och kan, att göra saker som jag mår bra av, den enda som man ska tävla mot är sig själv, att tro, att våga, att få umgås och åka iväg och spela matcher med mina fina vänner har varit fantastiskt också. Om ni läser detta, ni ska bara veta hur mycket jag tycker om er. Ni är fantastiska allihopa och att få kriga, skratta, spela fotboll, och göra allt i livet med er är så himla kul och bäst, och jag är glad att vi är så bra vänner som vi är! Att få kriga och kämpa in i det sista, och när man både vunnit och förlorat så har man känt att man ändå är bra. Bara alla dessa cuper som har hållt på i flera dagar, då vi har kämpat oss genom "blod, svett, tårar och lycka" har ju varit det bästa.
 Jag har alltid sett mig själv som en väldigt bra fotbollsspelare på många sätt. Om jag ska nämna 3 saker som jag är bra på inom fotbollen så är det snabbhet, spelförståelse, och bollteknik, och de 3 egenskaperna har hjälpt mig mycket!
 
Under fotbollsåren lärde jag mig själv att älska att träna. Man vill så mycket, man satsar stenhårt, man fallar pladask, man reser sig upp om och om igen och klarar det som man inte trodde att man kunde, självkänslan, att ibland misslyckas, att känna sig värdelös, att vara duktig, att prestera bra, att orka, att inte orka, allt eller inget. och om jag hade suttit här i 6 timmar till och beskrivit alla minnen som jag har och som finns i mitt hjärta tillsammans med 1000 bilder, så skulle detta inlägget bli längre än vad hela min blogg är sammanlagt, och ingen skulle troligtvis läsa det, och därför har jag skrivit detta så kortfattat som jag kan (lol har aldrig skrivit längre inlägg än detta innan).
Nu är jag starkare än vad jag någonsin har varit, tack vare denna sport.
Jag är bara så glad att jag en dag sa till mamma och pappa "Jag vill börja spela fotboll". ♡♡

han är i final

2014-02-22 23:02:00
Anton Ewald Daily Fotografier Musik/artister Människor Skoj  17 kommentarer
 
 
 
Åkte hem till Lisa idag och vi cyklade direkt till mc för att ta en glass. Nu börjar nog våra helger där vi gör det ;) gjorde alltid det förra våren/sommaren. Det har varit liiiite sol idag så det var ju härligt! Vi kollade lite på Teen Wolf samtidigt som vi åt god frukt doppad i choklad. Ikväll har vi varit här hemma och kollat på världens bästa Melodifestivalen och säger bara en sak, ANTON EWALD!! Vi var såå taggade för detta, och tog på oss våra Anton tröjor och skrev Anton i ansiktet. Vår idol var ju bara tvungen at gå vidare och det gjorde han! Vi var taggade som tusan till detta, och låten var ju helt fantastiskt! Den är även ute på spotify nu så lyssnar jättemycket på den. Vi satt och höll i varandra för vi var så nervösa och skrek över hela huset när han gick vidare. Röstade säkert 10000 gånger så ja mobilräkningen heheheh. Tack för kvällen! ♥

Uppdaterat

2014-02-21 15:39:09
Daily  32 kommentarer
 
Satt i 6 timmar igår och fixade lite med designen. Tyckte att det var dax för en ny nu och jag är riktigt nöjd! Jag ändrade nästan allt på bloggen och som många har påpekat innan så var inläggstexten väldigt liten innan. Har ändrat det nu så hoppas att ni ser skillnad och att det blir lättare att läsa. :) Förresten så höjdes statistiken igår väldigt mycket och jag blev så himla glad! Denna design får vara här på bloggen ett tag tills våren/sommaren kommer. Vad tycker ni??? ♡

Bowling

2014-02-20 23:39:00
Daily Skoj Övrigt  20 kommentarer
 
Idag när jag vaknade ville jag bara sova ännu mer, men fick ändå 8-9 timmars sömn och det var verkligen behövligt och skönaste på länge! Klockan 11 till 12 spelade vi bowling och det var ett tag sen som hela familjen spelade så det var jätteroligt! Andra omgången började jag två gånger med att suga så bytte mitt namn till Bieber Ewald och dåååå fick jag direkt 2 strike så det hjälpte höhö! Det var i alla fall väldigt roligt. Åkte sedan in till Intersport för att Kaisa skulle ha nya fotbollskor, och under den tiden gick jag till Bik Bok och självklart hittade jag något som alltid, linnen också som jag verkligen inte har några av :):). Hittade även fint på glitter! Åkte sedan och åt på restaurang med mamma, pappa, kaisa, och mormor och morfar. Det var göttigt! Nu sitter jag och fixar med min design, så om det dyker upp en ändring här inatt så är det den nya designen här på bloggen ;)

sportlov är bra

2014-02-19 23:15:00
Daily Skoj Övrigt  13 kommentarer
 
Hade som sagt tjejkväll igår hos Ida med bästa girlzen! Vi gjorde egen pizza, skrattade, spelade Just Dance, badade, åt massa god frukt, kollade på film, och fotade selfies klockan 04.30 mitt i natten. Vi alla sov i Idas rum och jag sov i samma säng som Nina och Malou och jag sov faktiskt väldigt bra haha och det var superroligt. Vi somnade nog runt 05.00 och blev väckt 09.00 så sov bara i 4 timmar haha! Hade verkligen en underbart rolig kväll igår! Vi segade oss imorse och kollade på PLL och var allmänt konstiga som alltid ;) Kom hem för någon timme sen från Emil och vi har kollat på The Ring och Insidious (bäst), var jätteroligt! Nu är jag rätt så trött då jag inte har sovit så mycket överhuvudtaget på 38 timmar ;) KOMMER BLI BÄST ATT SOVA NU HIHI. Imorgon ska jag iväg och bowla med familjen och senare ut och äta.
Vi höörs! ♥♥

Den känslan

2014-02-18 18:31:00
Anton Ewald Daily Skoj  19 kommentarer
För när detta hände så hade jag precis gått ur duschen och skrek sönder min röst. Innan det hände började även hans pappa följa mig!? Glädjeskrik där också. Alla MÅSTE rösta på Anton på lördag! 099 202 08
Jag gillar honom mer än vad jag gillar kakor, och jag älskar kakor

kulig dag

2014-02-17 22:11:00
Daily Skoj Övrigt  14 kommentarer
 
Heeeey! Idag vaknade jag halv 9 och låg i sängen med mobilen i en timme (konstigt). Fotade lite och vid 12 tiden gick jag och Kaisa till skolan för att möta upp Lisa och Clara. Sjääälvklart så hade vi glömt pengar så vi köttade hem igen! Men när vi väl var framme så spelade vi minigolf. Det var gratis uppe i Asarum och var jätteroligt, ni är så goa!!! Vi fikade sedan efteråt och skickade massa onödiga snapchats till varandra som var väldigt kul haha. Tack för dagen girlyz! ♥ Imorgon ska jag åka skridskor med Natta, pappa och Kaisa, kommer bli jättekul! Senare på kvällen så ska jag träffa Ida, Lisa, Nina, Malou och Moa, och vi ska sova över hos Ida. Kommer bli jättekul det också med mina girlzz!!!! Ha det bra niiiii så hörs vi förhoppningsvis på onsdag om inte imorgon♥

rosor

2014-02-16 21:56:00
Blommor Daily Fotografier  32 kommentarer
 
Dessa rosor fick jag av farfar i fredags, såå fina! ♡ Idag har dagen gått fort för jag vaknade vid halv 11, eller blev väckt hehe (hade kunnat sova hela dagen annars), och sen gick dagen sjukt fort!! Har hunnit bli klar med min fotobok så ska beställa den imorgon om jag får tid. Såg OS innan idag också, GUUULD PRECIS SOM IGÅR!!! F A N T A S T I S K T! Har även varit iväg i Svängsta och varit lite hjälptränare för Kaisas lag. Haha vi körde boxning och det var extremt kul, så jag och pappa boxades och krigade ;) nu kan jag slå Kaisa på riktigt nästa gång hon försöker vara lite kaxig ;) lol nej men det var faktiskt jätteroligt haha. Har precis sett klart på bästa 90210 och nej när säsong 5 är slut, jag kommer gråta så mycket för 90210 för mig betyder så mycket. Det känns som om jag känner alla där som sagt, såå roliga människor och oiawjfwoiejigjwiogig bästa serien som någonsin har skådats! Nu ska jag sätta på ett Teen Wolf avsnitt, och ska sedan försöka lägga mig senast halv 1 för har varit uppe till halv 3 varje dag nu i helgen hehe. Ska försöka gå upp lite tidigare imorgon för att fota inomhus om det är soligt ute så ljuset kommer in i mitt rum hehe. Ska senare iväg med Kaisa för att träffa Lisa och Clara ♥ HA DET BÄST GODNATT

gott

2014-02-15 22:34:00
Daily Mat  23 kommentarer
 
Hola! Jag och pappa gjorde som sagt något liknande som brownies igår, de blev väldigt stora och väldigt goda! Jag måste bara börja tacka för alla fina kommentarer om bilderna igår, det värmer! ♥ Idag åt vi brunch, supergott! Framåt 12 tiden åkte vi till Kristianstad Arena, och detta året var det Kaisa som skulle spela. Det var kul att se men lite segt i mellan åt haha, och när batteriet på mobilen börjar gå neråt så får man helt enkelt sno alla andras mobiler här i familjen, så det var det som jag fick göra haha. Ikväll har det varit mello igen, bäääst alltså jag älskar mello så mycket kan inte uttrycka mina känslor åt detta program ♥ Jag röstade ikväll på State Of Drama, och Oscar, och sen tyckte jag att Ace var väldigt bra med. Nästa vecka smäller det när ens idol glider in, ANTON! ♥ Nu tänkte jag lägga mig i sängen med datorn och kolla på bland annat Teen Wolf och Andra Avenyn, kanske The Carrie Diaries också. SPOILER (ni som inte har sett andra avenyn) → Såg slutet av avsnittet där Angelica blev skjuten, så började såklart gråta där inne i arenan (typiskt mig). Några av er som är Andra Avenyn fans och som också alltid såg det när ni typ var 8 år?????
Snapchat meee: iidalindborg. Vi hörs! ♡

Valentine

2014-02-14 19:42:00
Daily Festligheter Fotografier It's me Outfits Självporträtt Skoj  33 kommentarer
 
Glad alla hjärtans dag favoriter
 
Hoppas att ni har fått fira dagen tillsammans med de som ni verkligen tycker om. I med att det idag är alla hjärtans dag så måste jag tacka för att ni skriver så fina kommentarer till mig, det värmer!
Önskar att jag hade kunnat krama er alla!
Fantastisk dag igår för fick reda på att lektionerna idag var inställda, så redan igår fick jag sportlov och rusade in till mina kompisar som hade en annan lektion och skrek: VI ÄR LEDIGA IMORGON. Min lärare bara: Ida Lindborg vad ger dig rätten att komma in här och skrika som om jorden har gått under!? haha. Är så glad över att det är sportlov för det behöver jag! Därför bakade jag och pappa imorse kladdkakemuffins som jag snart ska äta med familjen till en bra film. Farfar kom med fina rosor, och har också fått fina saker från familj och mormor och morfar. Har också fått söta sms från kompisar, tack för att ni alla är så bäst
 
Till alla er som läser min blogg ger jag en stor kram och hoppas att ni får mycket värme och lycka idag! Puss ♡

Föreviga ögonblicken

2014-02-13 16:47:00
Daily Skoj Tips  26 kommentarer
 
 Igår så bestämde jag mig för att göra en fotobok om sommaren 2013 då jag har väldigt mycket härliga bilder därifrån som jag skulle älska att ha i en bok. Jag satt hela kvällen igår och kom en rätt bra bit och tyckte att det var fantastiskt roligt att göra, många tillbackablickar och leenden, och jag är ännu inte klar med boken. Jag vill tipsa om önskefoto.se som är en jättebra sida där man t.ex kan göra fotoböcker, canvastavlor, mobilskal, musmattor osv. Det går till så att man laddar ner programmet, och om ni vill göra en fotobok som jag får ni bestämma helt och hållet hur den ska se ut. Väldigt bra program som är lätt att arbeta i. Du kan till exempel välja olika typsnitt på din text, ändra storlek på dina bilder, och skapa din fotobok precis som du vill ha den.
På bilderna ovanför så ser ni lite hur jag har gjort. Jag har som sagt valt bilder ifrån sommaren 2013, och just på dessa bilderna ovanför var jag i Åhus, Falkenberg och i Göteborg. Bilderna betyder väldigt mycket för mig, för att det är minnen som jag kommer bevara i mitt hjärta hela mitt liv. Tycker att alla bilderna uttrycker lycka.
 
Jag har även fixat en rabattkod till er, så om ni använder denna koden: "BLG1GR" får ni 15% rabatt på er fotobok. ♡

tips till alla hjärtans dag

2014-02-11 21:55:00
Daily Fotografier Övrigt  24 kommentarer
 
Hej! Just nu sitter jag och kollar på en resa för livet och när Darin sjunger "dream away". Den är så fantastisk den låten så jag gråter nästan varje gång jag hör den! Detta är det sista avsnittet, och detta programmet har varit superbra att följa. Darin är en så fin person också och videon som han gjorde med barnen var ju jättebra. Annars idag så kom jag prick 08.00 till skolan, applådeeeeeeer! :DD Spanskalektionen var rätt så kul, men fick inte så jättemycket gjort hehe. Vi pratade om Åhus i sommar som jag ser väldigt mycket fram emot! Jag och Niki pratade som vanligt vääldigt mycket ;) Fick sedan reda på att vi ska ha ett ytterligare prov i mars, och det värsta också: fysikprov. Usch usch usch jag kräks på det!! Efter skolan gick jag och Lisa hem i regnet och vi var ju rätt blöta när vi kom hem, men vi kollade på den underbara filmen A cinderella story, lika bra och fin som alltid! *.* Gick sedan ner till hejan (tjejkvällen) och var där i 3 timmar och kom hem för någon timme sen. Är jättetrött nu och när man är förkyld så blir jag alltid extra trött hehe. ♥
 
↑ Köpte dessa mini geléhallonen till mamma i födelsedagspresent hihi i Lund påväg ner till Köpenhamn tivolit med konfirmationsgruppen i maj. Har kollat mycket bland mina sommarbilder de senaste dagarna för har ingen inspiration just nu hehe, hoppas att våren kommer snart! Tänkte också att på fredag är det alla hjärtans dag, så detta kan man ju köpa till någon som man tycker om, eller geléhjärtan kanske passar bättre just den dagen! :D Det med att det är värsta "forever alone dagen" tycker jag har blivit lite överdrivet haha. Tycker att man ska visa sin uppskattning till de man brImorgon är det sovmorgon som vanligt på onsdagar, huuur härligt som helst!! Sedan ska vi på teater, så går bara en halv skoldag imorgon kan man säga, hur skönt som helst!

Vi finns bara någonstans mellan dröm och verklighet

2014-02-10 21:57:00
Daily Fotografier Natur  18 kommentarer

Det var lite extra svårt att somna igår för hade rätt ont i halsen. Idag när jag vaknade var det sämre också, och jag som hade tänkt att gå ut och springa idag, men får lugna mig med det så jag inte blir sjuk nu till sportlovet! Så här sitter jag och äter halstabletter, glass och dricker te för fullt hehe. Var alltså då väldigt trött imorse när jag vaknade, för somnade nog inte förrän klockan 12 igår. Jag råkade somna om och vaknade av Kaisas alarm klockan halv 8, ojdå!!! Då var jag stressad kan jag säga, men kom bara typ 3 minuter för sent så det var ju bra kubbat av mig tycker jag! Idag har det varit soooool ju, så var superglad när jag cyklade hem, och gick ut snabbt innan solen gick ner och tog några snabba bilder. Har också skickat in mina val till gymnasievalet ikväll, snapchattat (lägg till mig: iidalindborg), och letat upp lite äldre bilder i inlägg. Hoppas ni har haft en bra kväll! Imorgon hänger Lisa med mig hem, och senare ska vi till tjejkvällen. Tänkte på sportlovet om jag hinner fixa en ny design (kanske). Måste ju också fixa video till Justin som fyller 20 år om 20 dagar. 20 år??? åh fattar inte ens.. och sen har jag ju ett hemkunskapsprov, biologiprov, och ett matteprov om 3 veckor, så det måste jag med ta tag i! Men jag kan klara allt detta, och det kommer jag förhoppningsvis. Ha det bra! ♥

Andra helgen i februari

2014-02-09 22:22:00
Daily Djur  25 kommentarer
 
Åh kom ni ihåg de söta kattungarna som min mammas kusin hade när vi var i Kalmar i juni förra året? Om ni har glömt, klicka här för att se de andra söta bilderna på de. De är ju så himla söta så man smälter. I alla fall, igår sov jag hos Ida. Det var sjukt kul! Vi spelade först mario och det var som vanligt jätteroligt, och senare såg vi melodifestivalen. Röstade på Panetoz och Martin, de var grymma! Tyckte även om J.E.M, men mina röster gick till nr 4 och 8, och de båda gick vidare, så det var roligt! Kändes lite konstigt att sitta och kolla hemma denna gången och inte där hehe, men melodifestivalen have my heart alltså, I LOVE IT SO FREAKING MUCH ♥ Min lycka alltså varje lördag när det är melodifestivalen, nej pallar nt so much love!!!! Senare på kvällen så sprang vi runt och dampade och jag smakade även Idas Jelly Beans. Klicka här så kommer ni in på min instagram video där jag smakar kanel, såå stark! och popcorn var hemsk åh herregud haha! Det var sjukt roligt! På natten låg vi i sängen och kollade på The Ring och man blir ju så himla trött när man ligger i sängen och kollar på tv, så får kolla klart på den nästa gång för orkade inte se hela. Men den var jättespännande och bra dit vi såg den till i alla fall! Idag har jag mest bara kollat på Teen Wolf, 90210 och ikväll såg vi Frozen. Jättefin film och Olaf är ju så himla gullig så man dör typ. Alla borde se den! Finns i HD på swefilmer, och den går även på bio just nu! De flesta har nog redan sett den. Imorgon är det måndag igen ugh, men tänkte sova snart i alla fall! Hoppas ni har haft en bra helg med! ♡♡

Emporia och beställt från nätet

2014-02-08 15:47:31
Daily Shopping  33 kommentarer
 
Två jättesköna toppar från ZARA. ♛♡
 
 
En långarmad tröja, en mysig tjocktröja, och en t-shirt från Gina Tricot. ♛♡
 
 
En hel outfit som jag är totally in love with *.* En magtröja och ett par sköna byxor från Bik Bok. Bättre bild på byxor kommer nog i vår. ♛♡
 
 
Två sköna linnen från Nelly.com ♛♡
 
 
En väldigt skön turkos blus och hand/body cream från Hollister ♛♡
 
Heeeeej! Det var detta ↑ som jag köpte i Malmö förra helgen, samt som jag fick av mamma som beställt från Nelly, och lite andra små saker. Är väldigt nöjd och kan bara säga att min garderob är väldigt full just nu haha. Om jag rensar min garderob till sommaren/hösten kanske jag kan ha en bloppis igen? Igår körde pappa mig till skolan halv 9 då vi började, och vi stod och väntade en kvart på vår lektion men Martin var inte där och ingen annan lärare heller, så hela klassen typ stack hem haha. Vår andra lektion började halv 12 så då hade ju vi kunnat ha sovmorgon enda dit om vi bara hade vetat!? :( Aja, jag, Ida och Moa köttade hem till Ida och kollade på serier. När jag kom hem efter skolan tog jag dessa foton här ovanför, sedan var klockan helt plötsligt 5 då det var dax att äta och fixa sig. Halv 7 gick bussen till Balders med bästa Lisa. Vi hade det underbart kul där igår och vi är ju kingigast så atteeee ;) Mycket dans, spring och andra roligheter *.* Somnade väldigt snabbt när jag kom hem inatt, tack Lisa för kvällen, vi köttar nästa gång också. Idag har jag varit hos mormor och morfar och hjälpt de lite med huset. De ska sälja sitt hus som jag nog har nämnt innan? Om ni KLICKAR HÄR så kommer ni in på en sida där ni kan kolla på det fina huset. Det viktigaste som jag har nämnt innan är ju att mormor och morfar mår bra, även fast man kommer sakna huset då jag lärde mig att gå där på mattan i vardagsrummet hihi. Det var väldigt mysigt idag och vi satt och pratade länge också. Har nästan precis kommit hem och ska ikväll hem till bästa {Ida} ←(KLICKA) för ska sova där inatt. Det kommer bli sjukt roligt! Vi ska nog spela det nya Mario (tradition), we are the best on that game *.*, skratta som alltid, och kanske kolla på skräckfilm och Mello.♥ Vi får se vad för kul som vi hittar på! Vi hörs imorgon! ♡

6 februari

2014-02-06 22:01:07
Daily Shopping  17 kommentarer
 
Favoriter!! ↑ Idag var det en helt okej dag i skolan och den var faktiskt ganska rolig för har skrattat väldigt mycket och som Lisa har sagt idag så har jag varit väldigt "galen" idag av någon anledning haha. Vi hade "öppen dörr" och jag, Moa och Lisa spelade in en video som ni hittar HÄR. Hur kul som helst att göra även fast den bara är i några sekunder!! Efter skolan såg jag vinter premiären av Ravenswood samtidigt som jag åt goda nudlar, avsnittet var helt fantastiskt bra! Fick reda på att jag fick A på mitt andra spanska prov som jag hade muntligt! Fick också reda på att mormor har varit på akuten idag, hon är dock hemma nu och jag hoppas att hon mår bättre! Mormor sa till mig igår att jag ger henne livskraft varje gång hon ser mig, söta momror :')
Vid 5 tiden åkte jag och tränade och nu har jag precis sett klart på Studio Paradise som varade en timme. Kommer sakna PH som sagt och har inget att säga nästan om att Jeppe vann, för tycker att han mestadels är ett svin men ibland sjukt underhållande! Det var riktigt kul att se efterfesten nu, då jag egentligen bara tänkte se typ 5 minuter så blev det hela istället. Imorgon är det freeeeeeedag! Efter skolan tänkte jag fota mina nya kläder om det är ljust ute och senare bär det av till Balders med Lisa, det kommer bli en fantastisk fredag imorgon känner jag på mig! Ha det bra, kram ♥

Efter några tusen år stannade solen hela dagen

2014-02-05 22:00:00
Daily Fotografier It's me Självporträtt  20 kommentarer
 
Vaknade halv 9 idag och det var jätteskönt att sova uuuuut för det behövde jag! Dock börjar vi 09.35 och jag gillar inte den tiden överhuvudtaget faktiskt haha, för det blir alltid att man bara kommer försent. Innan hade vi 09.40 och det var mycket bättre, även fast det bara är 5 minuter där i mellan så gör det väldigt mycket! Har dessutom träningsvärk över hela kroppen och därför var det lite kämpigare att cykla idag, isbana ute också! Men jag lever ;) Efter skolan var mormor och morfar här och har inte träffat de på rätt länge så det var bääst att de var här ♥ Ikväll har jag kollat på nyaste avsnittet av PLL! Superbra som alltid! och nu tänkte jag bänka mig framför tv:n för att se det sista avsnittet av världens bästa Paradise Hoteeeeeeeel! Idag är det ju final och jag kommer sakna PH väldigt mycket, då jag har gråtit av skratt varje kväll åt de! Hoppas nu att antingen Samir tar hem detta (bästa), eller Thobias, Aina eller Mia! Mina favoriter har alltid varit de, + Niklas och TH. Har gillat alla förutom några få. Bilderna tog jag igår förresten efter skolan, och snön har töat en massa så då kunde man inte blåsa som jag hade tänkt, så jag fick kasta istället. Solen kom ju fram också, och det var ju längesen nu! Kram ♥

Anton freeeeaking Ewald

2014-02-04 23:04:00
Anton Ewald Daily Fotografier Människor Skoj  13 kommentarer
 
Jag: Heeeeej!
Anton: Heeeej!
Jag: Kan du skriva mitt namn på tröjan också?
Anton: Självklart!
Jag: *.* Kan vi ta en bild också?
Anton: Ja absolut!
Jag: Tack så mycket! Lycka till i melodifestivalen, du har mina röster!
Anton: Tack själv, tack så hemskt mycket!
 
Ja där har ni mitt fina samtal med Anton hih ↑ Är speciellt nöjd med första bilden, älskar ljuset i den. Blev väldigt glad när man fick ta bild med Anton, för de senaste gångerna som jag har träffat honom har man inte fått pga stress så att alla ska hinna få autograf. Det var första gången som jag egentligen inte fick men gjorde ändå och i lördags som man fick, så blev jätteglad *.*
Igår började skolveckan igen och den har börjat rätt okej, och på kvällen var jag iväg och tränade. Det blev Army Fitness och då jag redan hade träningsvärk sen i fredags så fick jag ännu mer igår haha, men det var skönt efteråt. Ikväll har jag tränat igen och kollar på Paradise Hotel just nu. Helt klart kaaaaos men är bara så jätteglad att Samir är i final! Alla är så bäst förutom Emelie, Linnea och Jeppeeee. Något kul som hände nyss var att Samir favoritmarkerade min tweet på twitter, gjorde min kväll! Imorgon är det sovmorgon, ska sova till 08.30 imorgon om inte lite längre! Det är ett måste, och det behövs! Ha det bra ni ♥

Melodifestivalen och andra roligheter

2014-02-02 23:01:00
Daily Festligheter Fotografier Resor Skoj  27 kommentarer
var bara tvungen att lägga upp denna halvsuddiga bilden som jag tog med mobilen, han kollar ju in i kameran ↑
Glad tjej med sin signerade tröja ↑
 
Nu är jag hemma igen efter världens bästa helg i Malmö, denna helgen har varit bland de roligaste helgerna i hela mitt liv. Har fått uppleva många roliga upplevelser dessa två dagar, fått tillbakablickar, träffat roliga människor, och skrattat väldigt mycket med min underbara familj. Igår åkte vi rätt tidigt till Malmö och var på plats på Emporia runt 10 tiden. Vi hann med att gå till Hollister och Gina innan klockan blev 12 då vi åt god thaimat, mumsigt som tusan, speciellt när man är så hungrig haha! Efter det gick jag ner och ställde mig där Anton skulle uppträda och väntade någon timme. Stod där med min Anton tröja och med kameran runt halsen (standard). De var andra som uppträdde där och det var annan underhållning på scen, #schlagerresan on insta ← hihi. Kaisa, mamma och pappa stod någon våning upp och det såg jättekul lol. I alla fall, Anton kom ut klockan 2 och jag hade som sagt saknat han så himla mycket för hade inte sett/träffat han sen i augusti. Anton körde Can't Hold Back och Close Up. Äntligen fick man höra Close Up live, underbart! Han ritade också ett självporträtt av sig själv medan han blev "intervjuad". Kan ju säga att hans självporträtt blev väldigt fint haha, lille Anton! I nästa inlägg får ni se bilder som bara har med Anton att göra. Efter att han hade uppträtt osv, så ställde jag mig i autografkön. Nuuu var det ju verkligen tillfälle att få min fina tröja signerad av han som jag fick i julklapp. När jag äntligen kom fram till Anton fick jag prata med honom längre än vanligt, och han var gladare än nånsin typ och det gjorde mig så lycklig! Vakterna var lika snälla som på Kevin! Fick även några fina bilder med honom och frågade om han kunde skriva mitt namn på tröjan och det gjorde han. :) Kommer skriva vårt fina samtal i nästa inlägg. Kan ju bara säga TACK till my second idol and hero for being the best. Vi åkte sedan till vårt hotell, och vi bodde på bästa Radisson Blu, och jag kan ju säga att det har blivit mitt nya favorithotell här i Sverige! FANTASTISKT! Jag och Kaisa var i ett sådant lyckorus under timmarna innan Melodifestivalen, så vi bara sprang runt på hotellet och snapchatade, och gjorde oss i ordning längre än vanligt. Mattias Ewald (Antons pappa) och även Flory Ewald (hans farmor), gillade även mitt foto på Facebook så då blev det ju lycko skrik över hela Malmö haha. Vid 6 tiden tog vi tåget in till Malmö Arena, och åt också en snabbis på favorit MC juuuu!!!! Tog inte med kameran för man fick inte, men tycker att jag ändå fick jättebra bilder! Det blir vad man gör det till! När vi kom in så blev man ju ännu mer lyckligare. HERREGUD DETTA VAR BÄST ALLTSÅ IAFHIOEHWIFEUIGHUEIGH!!! Just read this: Över hela arenan var det olika sponsorer som delade ut olika roliga saker, och vi gick där inne ett tag. Det var också olika tävlingar där man kunde tippa på vilken som skulle komma till final under kvällen, och sedan fanns det även ett roligt hjul där man kunde vinna. Sträckte bara fram min hand på nummer 2 och jag vann! (KLICKA HÄR) Vi vann en hel kartong full med Sankta Maria paket som innehöll allt mellan kryddor och annat till tacos. Det var ju sjukt kul! Vi kom även fram till en fotoautomat som metro hade anordnat. Min dröm har varit att fota i en sådan automat, så jag ställde mig i kön direkt! Vi fick hattar så vi blev lite mer festligare där inne, och sen fick vi korten efteråt. Bland det roligaste! En timme innan direktsändingen började så satt vi där inne på vår plats och lyssnade på gamla schlagers ifrån melodifestivalen. När de sjöng Begging, In the club och andra som man känner till väl så tror jag att alla i arenan hörde mig för klart man sjöng med. Vi köpte även popcorn, smakade en annan sorts smak denna gången och den smaken var annorlunda men god! Vi hade sån bra plats och vi satt så himla nära scenen! Jag fick tillbackablickar från Believe Tour, och det var fullsatt i arenan. När klockan slog 8 så började jag bli nervös av någon anledning!? Man hade ju längtat så mycket efter detta och det var ju premiääääääär!! Ballongerna upp i luften och det var ett hav med ljusstavarna uppe i luften, och det var sjukt fint!! Detta var självklart ett av de roligaste som jag någonsin har upplevt, och jag bara satt och log under allt. När man väl är på plats och ser det så är det en sån enorm skillnad än vad det är hemma i tv-rutan, och man ser det på ett annat sätt, och även artisterna. Jag tyckte om alla under kvällen faktiskt, hade väl 1-2 stycken låtar som jag gillade lite mindre. Min absoluta favorit var nog Alvaro Estrella. Linus Svenning var också favorit, så de två fick mina röster under kvällen. Igår ändrade jag min uppfattning om Yohio också, och tyckte faktiskt att hans nya låt var väldigt bra! Favoriten av tjejerna var Mahan och Ellen. De var en enorm stämning bland artisterna och publiken också och väldigt fint när Ellen och Linus sjöng. När Clara visade sitt vlogginslag och när jag såg henne så blev jag heeeeeelt starstrucked. Såg även Henrik Larsson! När klockan slog 21.30 var det slut. Vi skulle egentligen gå men jag gick till Greenroom för att träffa artisterna. Alla artisterna satt där och blev intervjuade och av någon anledning så hamnade jag hela tiden bakom Yohio, så skulle inte förvåna mig om jag kom med på någon intervju i bakgrunden där med min vattenflaska i handen haha. Stod där för att få Alvaros uppmärksamhet, och det fick jag! Han var mitt uppe i en intervju men när han såg att jag skulle ta foto på han så slutade han prata och log in i kameran. När jag stod där 1 meter ifrån Yohio och alla hans fans så ser jag Thobias Thorwid ifrån Paradise Hotel! Under sekunderna som jag stirrade på honom och tänkte "är det TH eller va eller vad händer nu ska jag fråga om bild, omg han ler mot mig vad ska jag göra", så sa jag till honom "Vänta du är väl Thobias ifrån Paradise va???". Han svarade och jag fick en bild med honom, han var ju hur go och rolig som helst, och idag gillade han min bild på insta! Sprang nog runt i 20 minuter över hela arenan trots att vakterna sa till mig flera gånger, haha det var väldigt roligt. Gick sedan upp till scenen där Clara Henry var, goa Clara! Hon skrev en väldigt stor autograf på min tidning, och för att överdriva så sa hon att hon aldrig hade skrivit en så stor innan lol, i alla fall, hon var hur rolig som helst. När vi hade sprungit runt ett tag så var det dags att äta något litet och ta tåget hem till hotellet. Satt nog uppe i 2 timmar med mobilen ändå för kunde inte sova, kunde inte smälta in allt roligt som hade hänt hela denna underbara dag. Men ändå somnade jag med lite ont i kroppen pga att man hade rört sig så mycket haha, och glada smilet i ansiktet.
Gick idag upp i tid för att äta god hotellfrukost, och jag blev så mätt så jag nästan sprack efteråt haha! Det var så himla gott och jag längtar redan tills nästa gång vi kommer till detta underbara hotell i Malmö! Rekommenderar! Mamma och pappa släppte av mig och Kaisa på Emporia medan de åkte till Ikea. Har hittat väldigt mycket fint och får tänka på att spara lite nu hehehe. Killarna på Hollister försöker nog döda mig? Blir ju svettig varje gång man går i närheten av de????? Åt även Frozen Yoghurt när familjen var samlad igen, och vi avslutade vår fina helg med god mat på Ikea. Du som läser detta, tack för att du har läst allt detta och jätteroligt verkligen! GOD BLESS YOU WHOOO READ ALL OF THIS!! Ni förstår nog hur härlig och vilken bäst helg som jag har haft, blir nog svår att slå denna underbara helgen. Hoppas ni mår bra! Kram på er! ♥
Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec