En gaaaalen inspark & massa mysigt

2018-10-14 15:13:00
Daily  18 kommentarer
 
Heeeeej! Det var inte igår ni hörde från mig inte. Nästan två månader sedan? Herregud, börjar bli allt för dålig på detta. Men det är mycket roligare att blogga om man verkligen har något roligt att blogga om. Jag har haft det riktigt roligt och lärt känna fantastiska människor. Har nu gått i skolan ett tag och trivs som fisken i vattnet. Visst, det är väligt tufft många gånger och denna terminen sägs vara den tuffaste. Men skolan och lärarna är bra och jag trivs så bra med mina kompisar också. Har lärt känna fina människor från olika delar av landet. Häftigt hur man kan komma någon så nära på några veckor. De tre första veckorna hade vi inspark och guuuud vad roligt det var! Är ju bara ett måste när man ska studera på högskola, känner jag. Vi gjorde allt ifrån flottrace, karoake, bubbeldag, fotoskattjakt, maskerad, olika sorters spex m.m.... har fått minnen för livet och hade gjort om det tusen gånger om. Allt avlsutades med en finsittning! Vår flock vann också så det kändes bra i själen, den vinnarskalle man är ;) Bilderna får tala för sig själva, men jag har haft en så rolig tid.
 
Jaa, sen är jag ju då tillbaka i skolbänken! Men denna gång för något jag verkligen vill. Denna terminen arbetar vi med anatomi. Vi ska lära oss hur människokroppen är uppbyggd och fungerar. Vi har även haft en del praktiska övningar om hur man vårdar patient i säng, om läkemedelsberäkning och hur man ger en subcutan injektion. Mycket spännande! Haft en del seminarium, duggor och uppsatser. Vi arbetar även mycket med hur man som sjuksköterska ska agera proffessionellt ute i vården och hur man ska samarbeta med varandra.  Jag har tyckt att det varit ganska svårt med studietekniken då man ändå haft 1 års uppehåll från det nu (inte alls länge om man jämför med andra) men tycker det går framåt.
De första veckorna har jag varit i skolan varje dag. Om det inte varit föreläsningar har det varit seminarium, praktiska övningar eller insparken då hehe. Nu har jag haft prov hemifrån via datorn några dagar så passade på att åka till Emil i Helsingborg ett par dagar. Han pluggar där och har det så snyggt i sin lägenhet, jag är stolt! ;) Vi fick bästa vädret så har tagit många proemander, kollat på bio, shoppat, lagat mat och bokat resa över nyår till Edinburgh i Skottland! Ska bli så otroligt mysigt.
 
Utöver detta har jag hittat på massvis med annat som att umgås med nära och kära, fester, slingat håret och inte minst pluggat haha.
Bästa ni som fortfarande tittar in här även fast jag kan vara ganska seg på att blogga nuförtiden. Massa kramar♥♥♥♥
Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec