En dag i djungeln

2018-03-08 23:11:00
Backpacking 2018 Daily  2 kommentarer
(null) 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null) (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

 

I söndags hade vi en heldag inbokat med Marinke, Pieter och Henry. Vi hade bokat Uncle Brian tours, för att se regnskog och vattenfall. Dagen blev riktigt lyckad! Vi åkte redan vid 8 tiden, hade en tour guide med namn Blinky, en väldans energifylld människa haha. När man satt och sov på bussen fick han en att bli helt klarvaken pga all musik, lekar o sång. Haha var så kul. Det första stoppet under dagen var Babinda Boulders. Där gick vi igenom en regnskog med cirkus 1000 myggor, ingen av oss hade tänkt på myggspray på morgonen, så där gick vi alla runt o slog på benen hela tiden haha. Regnskogen var väldigt fin och vi fick även lite "frukost" där. Sedan var det dags att åka vidare mot Josephine Falls, det var nog mitt favoritställe. Där kände man sig verkligen som ett barn igen då det var en vattenrutschkana där som vi åkte ner för ett antal gånger. Var väldigt vackert där och det regnade också. En regnig dag i regnskog ;) där stannade vi nog någon timme då vi efter det åkte vidare till Tea Tree House. På vägen såg vi både bananodlingar och te odlingar. I alla fall, där lunchade vi innan vi åkte vidare till Millaa Millaa Falls. Vi fick en väldigt genomtänkt "redovisning" av Blinky hur vi skulle göra för att få den bästa hairflip bilden. Som många kanske redan vet så är Millaa Millaa Falls känt för "schampoo herbal essence" dvs att folk tar massvis med hairflip bilder där. Vi fick till ett par coola bilder haha och jag tyckte det var ett riktigt riktigt coolt vattenfall.

 

Det sista stoppet var Lake Eacham. Där stannade vi för fika innan vi åkte vidare in mot Cairns. Bussresan hem var sjukt rolig. Jag var svintrött så höll precis på och somna när han sätter på Grease, känguru låt, I’m a Barbie Girl osv.... vi sjöng hela bussresan hem och det var precis min musiksmak!!!! Nu har man lärt sig lite nya danser så att säga haha. Vi körde även lekar i bussen vilket som inte var det lättaste men verkligen roligt. Denna människan var verkligen full med energi och så jäkla rolig. Vi hade en så rolig dag! Tipsar verkligen om Uncle Brians tour om ni besöker Cairns!

xxKommentarer
♥ Mammi

Vilken underbar resa hjärtat <3 Ett minne för livet. Vi saknar dig i massor med följer dig hela tiden i detta äventyr. Känns som halva jag är i Australien också - Love u to the moon and back - puss puss

2018-03-09 @ 06:52:00
♥ Joré Dirgélaité

Men hjälp så himla häftiga bilder!

2018-03-09 @ 18:48:45
Blog/URL: http://jdfoto.blogg.se/♥ Namn

♥ E-mail (ser bara jag)

♥ Din blogg
Follow on Bloglovin
Trackback